RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom od 9h do 16h

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

News
05.05.2022.

PAKETOMAT HRVATSKE POŠTE

Brzo i beskontaktno preuzmi svoju online narudžbu!

Od sada još jednostavnije preuzmi svoj paket u vrijeme koje tebi odgovara. Kako bismo ti još više olakšali tvoju online kupovinu, uveli smo novu uslugu dostave paketa na paketomate diljem Hrvatske. Paketomati ti nude fleksibilnost te brzo i sigurno preuzimanje naručenih proizvoda sa Buzzsneakers web shopa na tehnološki moderan način. 

Svoj paket možeš preuzeti na jednom od čak 130 paketomata u svim većim Hrvatskim gradovima. Prednost novog dostavnog kanala je brza i beskontaktna dostava koja odgovara svim životnim stilovima. Paketomati su dostupni svaki dan u tjednu, od 0 do 24 sata, a pakete možeš beskontaktno preuzimati u vrijeme kad tebi najviše odgovara. Kako bi se upoznali s mogućnostima i prednostima paketomata, u nastavku ćemo pojasniti kako se koriste.

Preuzimanje na paketomatu – korak po korak

Nakon odabira željenih artikala, kada ste spremni izvršiti kupnju, potrebno je kliknuti na košaricu ili gumb "MOJA KOŠARICA" prilikom čega će Vam se prikazati sadržaj sa svim artiklima koje ste unijeli u košaricu.

 

Nakon pregleda izabranih artikala, unosite svoje podatke ili ako ste registrirani korisnik provjerite podatke koje Vam je sistem prikazao.

U polju ispod unosa podataka za isporuku odaberite način dostave tako što ćete označiti „PREUZIMANJE NA PAKETOMATU (PAKET 24 HP)“.

Klikom na gumb „ODABERITE PAKETOMAT“ otvorit će se kratke upute za odabir i infomracije o korištenju paketomata. 

 

Još jednim klikom na gumb "ODABERITE PAKETOMAT" prikazuje se karta i popis paketomata. Odaberite željenu lokaciju i kliknite na nju.

Paketomat možete odabrati klikom na oznaku na mapi i potom na gumb "ODABERI" ili odabirom iz liste paketomata, klikom na gumb "ODABERI".

Listu paketomata možete pretražiti po gradu/mjestu ili ulici u kojoj se paketomat nalazi. Na računalu ćete listu videti na lijevoj strani, dok ćete joj na mobilnom telefonu moći pristupiti klikom na ikonicu u gornjem lijevom uglu: 

Nakon odabira isporuke narudžbe na određeni paketomat, potrebno je odabrati jedan od načina plaćanja. Kod isporuke na paketomat moguće je odabrati iduće načine plaćanja: kreditna ili debitna kartica, PayPal, CorvusPay by IBAN

Plaćanje pouzećem nije moguće za ovu opciju preuzimanja na paketomatu.

 

 

Kako biste finalizirali narudžbu kliknite na gumb "POTVRDITE".

 

Nakon ovog slijedi korak plaćanja.

Na e-mail adresu, koju ste ostavili prilikom registracije, zaprimit ćete potvrdu o narudžbi. Nakon otpreme pošiljke i zaprimanja iste u sortirni centar Hrvatske pošte, zaprimit ćete poruku HP-a s obavijesti o predviđenom vremenu dostave pošiljke na paketomat.

U trenutku kada dostavljač isporuči paket u pretinac paketomata, zaprimit ćete poruku da je Vaš paket spreman za preuzimanje. Od tog trenutka paket se može preuzeti kroz naredna 72 sata (3 dana).

Poruka će sadržavati jedinstveni kod koji je potrebno unijeti na paketomat te će se potom otvoriti pretinac s Vašim paketom.

Tada možete slobodno preuzeti Vaš paket iz pretinca i na posljetku zatvoriti vrata pretinca.

U slučaju da se paket ne preuzme u roku prvih 60 sati od mogućnosti preuzimanja, zaprimit ćete dodatnu obavijest i podsjetnik o zadnjih 12 sati tijekom kojih možete prikupiti pošiljku.

Ako se paket ne preuzme kroz 72 sata od trenutka zaprimanja obavijesti o mogućnosti preuzimanja, isti će biti vraćen pošiljatelju.

U nastavku pogledati i kratki video s uputama o preuzimanju paketa s paketomata, a za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem online korisnička podrška ili telefonom na broj: +385 (0)72 800 400.

Trenutno nema komentara

Slični članci

21.
Mar.
2022.
News
BUZZ Sneaker Station shop u Arena Centar u Zagrebu ponovo je otvorila svoja vrata u potpuno novom ruhu!
20.
Aug.
2021.
News
Vrijeme je za još jedan početak, novi, ponovo drugačiji...
16.
Jun.
2021.
News
Nova kolekcija Buzz majica stigla je u naše trgovine. Otkrivamo ti trendy modele koji će obilježiti ovu sezonu.
04.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osjećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Sudjeluj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX tenisice po izboru.
21.
Dec.
2020.
News
Odlični SALE popusti do 60%
23.
Oct.
2020.
News
Vikend popusti u BUZZu!
12.
May.
2020.
News
aplešimo zajedno! Pokažite nam kako ste naučii Unjine korake kroz storyje na vašem Instagram profilu i osvojite par svojih omiljenih tenisica!
10.
Apr.
2020.
News
Vrijeme je da tvoja soba postane tvoj novi plesni podij! Počinje BUZZing At Home – aktivacija tokom koje, od koreografa priznatih u cijeloj regiji, mož...
13.
Mar.
2020.
News
Tko kaže da se najbolji sniženi komadi odjeće uvijek skrivaju na kraju polica?
11.
Mar.
2020.
News
Brand New Balance donio je new school vibe omiljenom klasiku 90-ih - modelu 850. Ovo je priča o tome!