11/03 2020.
News

BACK FOR THE FIRST TIME SINCE ’96 – NEW BALANCE 850

Kada se 1996. godine pojavila sneaker scena, tenisice New Balance 850 bile su ispred svog vremena. Stoga ne čudi što su dizajneri tog branda mnogima od svojih najdražih klasika 90-ih odlučili pokloniti new school vibe  ove sezone. Imajući to u vidu, prije svega imamo upečatljive kombinacije boja ovog modela u kojima se može pronaći, a koje mu prvobitno nisu bile svojstvene.

S mješavinom prevrnute kože, sintetičke i prozračne mreže na gornjištu, upotpunjenim reflektirajućim detaljima na peti i prednjem dijelu tenisica, nove New Balance 850 Retro Bring Back definitivno privlači pažnju na prvi pogled. Najzaslužnije za to su retro boje koje su obilježile kraj prethodnog desetljeća.

One su najistaknutije na Tahitian Pink, uniseks silueti koja će upotpuniti bilo koji outfit koji nosite ovog proljeća.

Dizajn old-new siluete koja je, prvi put nakon 1996. godine ugledala svetlost dana, prepušten je Stephanie Howard i možemo reći da je doživio pravu renesansu. Iako suštinski nije značajno promijenjen, model New Balance 850 sadrži unapređen sistem vezanja vezica, ali i jedan potpuno atipičan novitet!

S novih 850-ica prvi put u povijesti ovih tenisica uklonjen je karakteristični "N" branding koji je uvijek na bočnim stranama tenisica.  Ipak, prepoznatljivi NB-ov logo ovoga puta nije izosto s jezika i pete tenisica.

 

Pored Tahitian Pink, u našoj ponudi možete pronaći još nekoliko veoma upečatljivih silueta, među kojima se ističe i Vision Blue.

Nove New Balance 850 unisex modele pronađite u svim našim shopovima ili naručite online.

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Mar.
2020.
News
Tko kaže da se najbolji sniženi komadi odjeće uvijek skrivaju na kraju polica?
19.
Feb.
2020.
News
Tko kaže da se najbolje shoppingira vikendom? Ovu srijedu pripremili smo ti BUZZ shopping day na BUZZ web shopu!
07.
Feb.
2020.
News
Ovog te vikenda na BUZZ webu čeka dodatnih 10% popusta na već snižene artikle i do 50%.
string(0) ""
string(0) ""