pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
22.06.2022.

SUMMER BLAZIN’

Pozdrav ljudi!

Ja sam Vanja Vučković, youtuber i ovo je prvi blog koji pišem za vas. Imam 16 godina, stalno sam u pokretu i svaki slobodan trenutak koristim za skejtanje i vožnju bicikla. Život na obali je pun sunca i spokoja, pa su boje i svijetla odjeća spontano postale neizostavan dio mog stila, a udobne tenisice su nešto što se apsolutno podrazumijeva! Ovo ljeto moj je izbor pao na Nike Blazer Low. Lagani ljetni model, kombinacija klasike i razigranih boja, lako se uklapa u svaki outfit i što je najvažnije, blejzeri su savršeni za skateboarding i nove ljetne avanture koje su pred nama!

Nike Blazer jedan su od najstarijih Nike modela ikada. U 70-ima su se nosile kao košarkaške tenisice, a danas su casual lifestyle obuća. Skejter ih obožavaju jer je dno deblje, što ih čini vrlo čvrstima. Nakon udobnosti najvažnija je kvaliteta, pa su jedan od onih modela koje uvijek imam na polici za tenisice. Kombinacija kože s mekanim antilopom i čvrstim gumenim potplatom bit će vaš vjerni pratitelj u svim akcijama i avanturama. Nike Blazer Low postavlja nove standarde stila, kroz koji možete doživjeti klasiku na potpuno drugačiji način.

Ljeto tek počinje, stoga osigurajte svoj par na vrijeme i ne štedite na dugim ljetnim vožnjama, jer ako ga neke tenisice mogu izvući, onda su to Nike Blazer Low.

 

Potražite model u svojoj kombinaciji boja u najbližem Buzz shopu ili online. Do sljedećeg čitanja.

Vanja

Slični članci