RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom od 9h do 16h

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
09.02.2022.

SUNSHINE YOU CAN WEAR

Hej društvo,

 

Reći ću vam tek ponešto o Puma Mayze tenisicama, dok pijem jutarnju kavu u gradu u kom ne živim, a osjećam se kao kod kuće. Jutros je u Kotoru kiša, a boje koje se užurbano smjenjuju Starim gradom su crna i siva. Zato kada je sunce, ljudima se upali lampica da u ormaru imaju još po koju boju, pa možda naletiš i na ljubičastu ili zelenu.  Valjda zato što nam vrijeme pokreće različita raspoloženja.

Kod ovih Puma Mayze tenisica najbolje je to što ćeš ih nositi i ako je kiša i ako je sunce, jer, u oba slučaja, prvo će ti one pasti na pamet. Sa ljubičastim dezenom, tek po kojim zelenim detaljem i na kraju baby roze na crnoj podlozi… Pa, ti si spremna za sva raspoloženja tog dana!

 

Koža i čipka, pa što?  Možeš u Mayze tenisicama ići na party i u njima se penjati uz zidine Kotora. Koliko stvari iz svog ormara možeš izdvojiti i za njih reći da su i za party i za tour?

Bio je sunčan dan pa sam ih kombinirala uz crvenu, maslinasto zelenu i narančastu boju, a ipak su one došle do izražaja. Zamisli koliko tek pažnje privlače na nekim jednostavnijim kombinacijama. I za kraj, da vam objasnim prednosti nubuk i antilop materijala na Mayze tenisicama - obujete ih i u Kotoru ne osjećate vlagu i nisku temperaturu. I da, zavoljet će te kišu.

Puma Mayze tenisice možete pronaći u Buzz trgovinama i online.

 

Privodim jutarnje uživanje kraju, družimo se ubrzo.

 

Andrea

 

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

30.
Mar.
2022.
Blogger Pick
09.
Mar.
2022.
Blogger Pick
Hej, Buzzovci! Zovem se Nina Retar i ponovo sam za vas pripremila novi blog, ovoga puta u proljetnim bojama. Nike Huarache je legendarni model, koji upravo...