pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
03.11.2021.

A timeless classic- Nike Air Max 90

Hej ljudi! Vraćam vam se s novom pričom i novim favoritom.

Jesen je oduvijek moje najdraže godišnje doba u kojem uživam u dugim dnevnim kao i večernjim šetnjama i slojevitim outfitima, a uz takve aktivnosti uvijek idu najudobnije tenisice. Iako su Nike Air Max 90 dizajnirane za trčanje, postale su najpopularnije lifestyle tenisice koje sa svojim ikoničnim Waffle potplatom i prošivenim slojevima ostaje vjeran originalnim korijenima. 

Vjerojatno vam je već poznato da moda 90ih ima veliki utjecaj na moj stil odijevanja, tako da je ovaj bezvremenski klasik jednostavno morao postati dio moje kolekcije. Nike Air Max 90 postoje u bezbroj kombinacija boja i materijala, mene je ovog puta privukla jednostavnost linija i kombinacija crne boje sa pastelnim detaljima.

Jednostavnost ovih tenisica pruža mogućnost kombiniranja s različitim odjevnim komadima i savršene su za sve prilike. Ako ste u potrazi za tenisicama koje možete nositi u bilo koje doba dana tokom cijele godine, Nike Air Max 90 su baš te i sigurno nećete ostati nezapaženi noseći ih. 

Kroz godine sam ih viđala na više različitih tipova ljudi, u raznim situacijama i prilikama i svako ih je nosio na svoj jedinstven način.

Ove kao i mnoge druge Nike modele možete pronaći u Buzz trgovinama i online.

Šaljem vam mnogo ljubavi do sljedećeg čitanja,

 

Ina

Slični članci