pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
31.03.2021.

New Balance gets me moving. Let's go!

Hej, ljudi,

Jedva sam čekala da vam se vratim s novom pričom.

 

Polako, ali sigurno, odlazi nam zima kako bi oslobodila malo prostora za hrabre. Znam da to možda sada ne izgleda baš tako, ali ožujak je mjesec da skupite inspiraciju.

Uvijek sam nestrpljiva da dođe proljeće, jer se tada osjećam slobodnije odabrati svoje outfite i nove tenisice. S prvim toplim zrakama sunca dolazi ravnoteža... i znamo da nam sada treba više nego ikad. Iako zima ima svoj šarm, inspiraciju uvijek crpim tijekom proljeća s različitih mjesta i tipova ljudi.

Ovaj put pomoć je došla od novih New Balance W327. Kombinacije jake mješavine 70-ih i 90-ih godina, a istovremeno model je prilagođen novoj eri laganih potplata sa svježom siluetom. Oduvijek su mi se sviđali takvi hibridi i jedva sam čekala pronaći savršenu odjevnu kombinaciju za njih i vrećaste hlače su mi odmah došle na pamet. One su stalni dio moje garderobe i savršeno se uklapaju uz novi New Balance W327.

Kombinacija jean plave i pretežno bež boje čini ovaj model izuzetno jednostavnim za kombiniranje, tako da svatko može pokazati svoju individualnost na ulicama. Znam da vam možda neću reći ništa novo, ali New Balance W327 su ultra lagane na nogama i jednostavno ćete odrađivati svoje "zadatke".

Također, izrađene su od vrlo lagane i prozračne tkanine što ih čini savršenim za nadolazeće tople dane.

New Balance W327 možete pronaći u raznim bojama koje će izazvati vašu hrabrost na ulici, u Buzz trgovinama i online.

Smijte se i plešite,

Akasha

 

Slični članci