31/03 2021.
Blogger Pick

New Balance gets me moving. Let's go!

Hej, ljudi,

Jedva sam čekala da vam se vratim s novom pričom.

 

Polako, ali sigurno, odlazi nam zima kako bi oslobodila malo prostora za hrabre. Znam da to možda sada ne izgleda baš tako, ali ožujak je mjesec da skupite inspiraciju.

Uvijek sam nestrpljiva da dođe proljeće, jer se tada osjećam slobodnije odabrati svoje outfite i nove tenisice. S prvim toplim zrakama sunca dolazi ravnoteža... i znamo da nam sada treba više nego ikad. Iako zima ima svoj šarm, inspiraciju uvijek crpim tijekom proljeća s različitih mjesta i tipova ljudi.

Ovaj put pomoć je došla od novih New Balance W327. Kombinacije jake mješavine 70-ih i 90-ih godina, a istovremeno model je prilagođen novoj eri laganih potplata sa svježom siluetom. Oduvijek su mi se sviđali takvi hibridi i jedva sam čekala pronaći savršenu odjevnu kombinaciju za njih i vrećaste hlače su mi odmah došle na pamet. One su stalni dio moje garderobe i savršeno se uklapaju uz novi New Balance W327.

Kombinacija jean plave i pretežno bež boje čini ovaj model izuzetno jednostavnim za kombiniranje, tako da svatko može pokazati svoju individualnost na ulicama. Znam da vam možda neću reći ništa novo, ali New Balance W327 su ultra lagane na nogama i jednostavno ćete odrađivati svoje "zadatke".

Također, izrađene su od vrlo lagane i prozračne tkanine što ih čini savršenim za nadolazeće tople dane.

New Balance W327 možete pronaći u raznim bojama koje će izazvati vašu hrabrost na ulici, u Buzz trgovinama i online.

Smijte se i plešite,

Akasha

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Apr.
2021.
Magazin
Iskoristi rođendanske popuste!
15.
Apr.
2021.
Magazin
It’s Buzz 6th Birthday! I ove godine ga slavimo online i pozivamo te da budeš dio naše rođendanske aktivacije.
15.
Apr.
2021.
Magazin
Svaki naš rođendan savršen je povod za sumiranje utisaka, ali ipak ne odustajemo od one Keep on Buzzin’. Ovo je priča o nama.
14.
Apr.
2021.
Blogger Pick
Bok, ekipa! Nadam se da sam vam nedostajala.  Ovaj put pozdravljam inspirirana, u šarenim bojama, retro stilu, zahvaljujući novoj PUMA kolekciji...
13.
Apr.
2021.
Magazin
D-UTORAK donosi do 20% popusta
12.
Apr.
2021.
Magazin
Stan Smith, Forever adidasov je početak transformacije prema održivosti kojom želi stati na kraj plastičnom otpadu
09.
Apr.
2021.
Magazin
Super vikend popusti!
07.
Apr.
2021.
Blogger Pick
Bok ljudi, Evo mene ponovo, poslije malo dužeg vremena, s novom Buzz Crew pričom. Povod za to je i više nego dobar, jer sam zajedno sa Aki (sigurno j...
02.
Apr.
2021.
Magazin
Proljetni outfiti po super cijenama.