pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
24.03.2021.

COLORFUL AND PLAYFUL – AIR MAX VIVA

Dugo vam nisam pisala (iz opravdanih i jako lijepih razloga), ali mjesec Air Max modela jednostavno ne može proći bez mene – djevojke koja je odrasla u tenisicama čiji ćemo dan proslaviti 26. ožujka. I ove godine će, zbog epidemioloških mjera, proslava Air Max Day-a biti održana online, a ja vam danas predstavljam model koji će obilježiti ne samo taj dan, već i ovo proljeće – Nike Air Max Viva.

Air Max Viva – a ja bih dodala “la vida”. Ove tenisice su toliko oličenje slavljenja života, na tisuću i jedan način! Udobne i uklopljive, toliko šarene da nisu monotone, a i dovoljno smirene da se mogu kombinirati uz sve. Meni su za ove ‘mama dane’ pun pogodak.

Davno su štikle izašle iz mode i svakodnevnih stylinga. Danas se tenisice nose kako uz opuštene outfite, tako i uz svečaniju garderobu – što apsolutno podržavam. Iz tenisica nikad nisam ni izašla, a sretna sam što je svaka nova kolekcija sve bolja. Žena može izdržati sve i multitaskati više operacija – u principu nekad niste sigurni da li ima samo dvije ruke ili svake godine izraste nova. Kako to izgleda? Dok razgovara telefonom o nekoj ultra bitnoj temi i drugom rukom na kompjuteru potpisuje peticiju protiv bacanja petardi na ulici, a ujedno bježi od mačke koja se sakrila ispod kuhinje i bocka je šapicama, uvjerena da je to sve igra. Upravo sam vam ukratko opisala jedan svoj trenutak u danu, a vjerujem da mnogo takvih trenutaka svaka žena doživljava na dnevnom nivou.

Žene su super bića. Točka. Zbog toga ih brend Nike “slavi“ u novoj Air Max kampanji.

Da se vratim na Air Max Viva “la vida” tenisice. Ono što je bitno je to da su idealne za razne dnevne aktivnosti, od šetnje, preko treninga, do izlaska na neki party. Nije situacija da previše izlazimo, ali uvijek možemo maštati i prizivati neka bolja vremena.

Dok ti dobri dani ne dođu, nadam se da ste svi zdravi, da ste nastavili raditi na svojim snovima i da vas ova situacija nije usporila. To što smo svi u kući ne znači da se ne možemo srediti i proslaviti Air Max Day 26. ožujka. Buzz je za vas pripremio sjajnu Instagram aktivaciju i zato obavezno snimite kako nosite svoje Air Max tenisice uz tri različita outfita, jer možda osvojite nove Air Max tenisice.

Do sljedeće priče, ljubim vas!

Marina

Slični članci