RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom 9:00 - 14:00

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
30.12.2020.

CELEBRATING INNOVATION WITH ADIDAS ZX 2K BOOST

Danas, draga moja sneaker zajednico, pričamo o performansama. Da li ste i vi uzbuđeni? Znam da ja jesam ili je bar štreber u meni uzbuđen. Tokom ovih blagdanskih dana slavimo inovacije, dugu povijest proizvodnje tenisica i performanse koje daju dodatnu snagu ovom pokretu. Došlo je vrijeme da izvedemo ove prelijepe adidas ZX 2K Boost u šetnju.


 

ZX series su prvi put izrađene 1984. godine, kada ih je brand adidas lansirao kao kolekciju tenisica dizajniranih za sve tipove i nivoe trčanja. ZX franšizu predvodili su Jacques Chassaing i Markus Thaler, koji su svoje napore usredotočili na dva glavna pravca – trening i natjecateljske modele.

 

 

Adidas ZX 2K Boost predstavlja utjelovljenje skoro 40 godina uspješnog dizajna usmjerenog na performanse, konačno spojenog iskustvom i preciznošću. Gornjište je u potpunosti izrađeno od mrežice i pruža lagan osjećaj, dok istovremeno fiksira stopalo i pruža mu stabilnost. Potplat je sastavljen od TPU ojačane pete i veoma mekog Boost srednjeg potplata. Adidas ZX 2K Boost pruža udobnost tokom cijelog dana i zaista blista kako god je nosite.


 

Uz mnoštvo kombinacija boja dostupnih u Buzz trgovinama i online, sigurno ćete pronaći jednu koja odgovara vašem stilu. Za ovu priču odabrao sam crni Trefoil outfit, koji je kombinacija donjeg dijela trenerki i hoodie s kapuljačom. Neustrašive boje tenisica ističu se na suptilan način i veoma lijepo zaokružuju cjelokupan hi-tech look.

 

Hvala vam što ste danas ovdje sa mnom. Do sljedećeg puta želim vam sretne praznike i neka nas naredna godina učini još jačom zajednicom.

 

Stay safe and creative!

 

Ciprian Ciulei

Trenutno nema komentara

Slični članci