30/12 2020.
Blogger Pick

CELEBRATING INNOVATION WITH ADIDAS ZX 2K BOOST

Danas, draga moja sneaker zajednico, pričamo o performansama. Da li ste i vi uzbuđeni? Znam da ja jesam ili je bar štreber u meni uzbuđen. Tokom ovih blagdanskih dana slavimo inovacije, dugu povijest proizvodnje tenisica i performanse koje daju dodatnu snagu ovom pokretu. Došlo je vrijeme da izvedemo ove prelijepe adidas ZX 2K Boost u šetnju.


 

ZX series su prvi put izrađene 1984. godine, kada ih je brand adidas lansirao kao kolekciju tenisica dizajniranih za sve tipove i nivoe trčanja. ZX franšizu predvodili su Jacques Chassaing i Markus Thaler, koji su svoje napore usredotočili na dva glavna pravca – trening i natjecateljske modele.

 

 

Adidas ZX 2K Boost predstavlja utjelovljenje skoro 40 godina uspješnog dizajna usmjerenog na performanse, konačno spojenog iskustvom i preciznošću. Gornjište je u potpunosti izrađeno od mrežice i pruža lagan osjećaj, dok istovremeno fiksira stopalo i pruža mu stabilnost. Potplat je sastavljen od TPU ojačane pete i veoma mekog Boost srednjeg potplata. Adidas ZX 2K Boost pruža udobnost tokom cijelog dana i zaista blista kako god je nosite.


 

Uz mnoštvo kombinacija boja dostupnih u Buzz trgovinama i online, sigurno ćete pronaći jednu koja odgovara vašem stilu. Za ovu priču odabrao sam crni Trefoil outfit, koji je kombinacija donjeg dijela trenerki i hoodie s kapuljačom. Neustrašive boje tenisica ističu se na suptilan način i veoma lijepo zaokružuju cjelokupan hi-tech look.

 

Hvala vam što ste danas ovdje sa mnom. Do sljedećeg puta želim vam sretne praznike i neka nas naredna godina učini još jačom zajednicom.

 

Stay safe and creative!

 

Ciprian Ciulei

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

20.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Dođi do vrha i ostani na vrhu! Adidas Sambarose tenisice ponovo otkrivaju Sambu kao ulične platforme koje su zadržale svoj klasičan nogometno inspiriran diza...
13.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Hej BUZZ ekipo! Moje ime je Nina Retar i član sam BUZZ Crew-a već više od godinu dana. Ovo je moj prvi blog post i nadam se da će vam donijeti sreću i...
23.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Bok, ekipa! Nadam se da ste se zaželjeli mojih priča . Ovoga puta vam predstavljam model tenisica iz devedesetih, dobro poznati Air Max 90. Kako u tom perio...
string(0) ""
string(0) ""