pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
28.10.2020.

INSPIRIRANE RETRO DIZAJNOM 90-TIH

Ej ekipa! Evo mene opet. Kao što već znate, moj modni stil je sportska elegancija. Opisala bi je kao casual i iznad svega stil oblačenja gdje je udobnost na prvom mjestu. U svakodnevnim prigodama u koje ulaze odlazak na faks ili opuštene šetnjice, najčešće odabirem odjevne predmete u kojima se osjećam udobno i „cosy“. Ovisno o raspoloženju, volim ubaciti i neke modne detalje koji će se isticati i dodati potpuno drugu notu mojoj odjevnoj kombinaciji.

Zadnji puta upoznala sam vas s Fila Disruptor modelom tenisica. Ostajem konzistentna sa svojim stilom kroz koji volim pokazati svoju ljubav prema modi 90-tih. Taj period, kao što već znamo, naglašava snažne, upečatljive boje i uzorke, kombinacije koje su inače nespojive i ne ostavljaju nikog ravnodušnim. Nadam se da će vas outfit koji vam danas predstavljam, lansirati ravno u 90-te. Ova kombinacija sastoji se od AOP trenirke i Falcon tenisica iz adidasa. Trenirka simbolizira preokret u modi 90-tih - komad koji je dizajniran da prikaže slobodu, sportski duh i svestrani odvažan izgled.

Kolekcionar sam predivnih, udobnih, kvalitetnih, modernih tenisica, a Falconice su definitivno jedne od takvih tenisica koje imaju posebno mjesto u mom ormaru. Inspirirane su retro estetikom 90-tih, koja se vratila na velika vrata i postala velik dio cijele street fashion priče. Cijela AOP kolekcija sa svojim specifičnim dizajnom u sinergiji s Adidas Falcon tenisicama će sigurno ostaviti utisak očaravajuće i originalne djevojke.

Ove i mnoge druge modele tenisica i odjeće možete pronaći u BUZZ trgovinama ili online. Šaljem vam puno pozdrava i pusa sve do našeg sljedećeg susreta!

Ivana

Slični članci