pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
26.02.2020.

GO FROM DAY TO NIGHT WEARING ADIDAS EQT GAZELLE SNEAKERS

Evo konačno mene i moje prve priče u 2020. godini! Moram priznati da sam jedva čekala konačno podijeliti s vama utiske o jednom posebnom modelu Adidas tenisica koji je, vjerovali ili ne, inspirirao moje dve odevne kombinacije. 

 

Oduvijek sam bila tip devojke koji voli kombinirati tenisice uz nešto što na prvi pogled djeluje nespojivo, kao na primer suknje ili haljine. Verujem da je dobra i udobna tenisica, uz zanimljiv dizajn, nešto što svakoj odjevnoj kombinaciji daje poseban pečat. Ovoga puta, moj izbor bile su Adidas EQT Gazelle.

Adidas EQT Gazelle su baš prave retro tenisice za trčanje koje ne samo da su lake kao pero, već imaju  i noviji, poboljšan i unapređen dizajn  u odnosu na original iz 90-tih.

 

Kao što sam već napomenula, zanimljiv model tenisica i te kako zna pomoći tome da neki outfit nosite drugačije. Ja sam svoje EQT Gazelle kombinirala s bijelom majicom i suknjom i time sebi osigurala cijelu večer za udobno đuskanje. U drugom outfit-u, ove tenisice su se pokazale kao sjajan izbor za jednu svakodnevniju, dnevnu kombinaciju uz sako i traperice koji daju poseban "vibe.” Ovo mi je idealan outfit za odlazak na dejt ili ručak sa prijateljima. 

Jednostavno, lako se kombiniraju uz sve!

 

Kao neko ko je posebno zaljubljen u stil 80-ih, ulazak u ove tenisice je uz to predstavljao i najveći izlazak iz zone komfora i dozvolio mi da eksperimentiram i s jednim ovakvim stilom, koji kao što vidite, lako iz dnevne prelazi u noćnu odjevnu kombinaciju.

Adidas EQT Gazelle su prije svega udobne tenisice. Ako želite tenisicu koja će vjerno pratiti svaki vaš korak i uz to izgledati sjajno, onda mislim da je vrijeme da ih potražite u najbližem BUZZ shopu ili naručite online.

 

Do neke nove priče, 

 

Dživ

Slični članci