pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
11.12.2019.

Black X Gold collection

Jedva sam čekala da vam se javim s novim blog postom i ovim outfitom! 

 

Stigla nam je zima, vrijeme je hladno, dani su tmurni i jako je teško naći inspiraciju za outfit koji je istovremeno topao, udoban i ono što je najbitnije - dobro izgleda. Sreća pa je tu Buzz Sneaker Station i Buzz crew koji malo pripomognu da se i u ovoj sezoni svakodnevno izrazimo i privučemo pažnju na ulicama ;)

Ovog puta pišem o modelu koji svako od nas posjeduje  ili je bar jednom posjedovao  u svom ormaru.

 

 

Da, riječ je o Nike Air Force 1 modelu koji je godinama popularan. Model postoji u svim mogućim bojama, nijansama i dezenima, tako da je lako za svakoga pronaći odgovarajući par za sve moguće prigode. 

 

Za ovu sezonu odlučila sam se za full crne AF 1 ‘07 tene s diskretnim zlatnim outlineom na bočnom swooshu i Nike logotopom na prednjoj strani. Osim toga što odlično izgledaju, savršene su za hladne dane jer je vanjska strana izrađena od kože. Mislim da je suvišno i  pričati o kvaliteti i udobnosti, ovih tenisica. Svima nam je jasno zašto je Nike Air Force 1  godinama najomiljeniji model!

 

 

Svi ste već upoznati sa skromnom paletom boja koja se nalazi u mom ormaru, a kombinacija koju najčešće nosim je upravo crno-zlatna. Možete zamisliti koliko sam se zalijepila za novom Nike kolekcijom koja je stigla u Buzz!

 

 

 

Nadam se da sam vas bar malo inspirirala ovim postom! Počastite se novim stvarima iz Buzz-a i uživajte u njima do narednog čitanja!

 

Ina 

Slični članci