18/09 2019.
Blogger Pick

DANCE IN LIFE WITH ADIDAS SAMBA ROSE

Hej društvo, u ovoj blog priči predstavit ću vam moj novi omiljeni par tenisica, savršen, cool, sladak i trendi – adidas Samba Rose. Pričat ću vam o njihovoj jako interesantnoj povijesti i, što je najvažnije, o mnogo različitih načina za kombiniranje uz outfite.

Adidas Samba Rose inspirirane su izgledom adidas OG Samba modela koji se prvi put pojavio 1950. godine. Primjer su neustrašivog i  modernog pristupa klasičnom modelu. Zamijenile su tradicionalne OG materijale mekšom kožom, a legendarni panel kod prstiju, u obliku slova T, zamijenjen je dekorativnim cik-cak vezom.

Mnoge poznate ličnosti nosile su i nose ove tenisice, poput Rihanne, Justina Timberlakea, Kristen Stewart, Ellen DeGeneres i Freedija Mercuryja. One imaju DNK klasičnih adidas Samba tensiica, ali su unaprijeđene platformom na đonu, tako da odišu ženstvenošću u kombinaciji sa sportskom vibrom.

Adidas Samba Rose mogu se nositi uz suknju, traperice, kratke hlače, košulje-haljine, ali i kao tenisice za jogging i ostala sportska događanja.

 

Čekam vaše prijedloge – pokažite mi kako želite kombinirati adidas Samba Rose.

 

Do sljedećeg puta,

Antonija

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

11.
Dec.
2019.
Blogger Pick
Jedva sam čekala da vam se javim s novim blog postom i ovim outfitom! 
04.
Dec.
2019.
Blogger Pick
Pozdrav ljudi, U posljednje vrijeme puno putujem. Posjetio sam nevjerojatna mjesta i imao priliku upoznati izvanredne ljude! Prvom prilikom ispričat ću vam ...
string(0) ""
string(0) ""