pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
25.08.2022.

Back To School And Looking Cool

Iako je uskoro kraj praznika, ne znači da je zabava gotova – naprotiv, ona tek počinje. Rujan je blizu i nakon uzbudljivih ljetnih avantura, vrijeme je za povratak u školske klupe. Okupi svoju ekipu i pripremi se za nove izazove. Neka ova godina bude najbolja do sada!

Prvi dan škole je sjajna prilika za novi početak i treba ga iskoristiti na najbolji način. Sigurni smo da ti je nedostajala tvoja omiljena ekipa i da jedva čekaš da s njom podjeliš sve dogodovštine, što znači samo jedno – vrijeme je za ponovno okupljanje u školskom dvorištu. Čeka te zezanje sa najboljim prijateljima u pauzama između predavanja, partija košrake na prepunom igralištu, domaći zadaci i još mnogo toga što će svaki tvoj dan učiniti ispunjenim. Zato se prepusti euforiji koju rujan donosi i uživaj u svakom trenutku. Učini ovu godinu zabavnijom nego ikad – savladaj sve izazove zajedno sa svojom ekipom, ostvari još bolje školske uspjehe i kreiraj nove uspomene. Jer – Back To School Is Cool. I ne zaboravi da igramo u istom timu!

Kao i pred svaki polazak u školu, i ovog puta smo se potrudili da našu kolekciju za školarce učinimo što zanimljivijom. Ukoliko si ljubitelj autentičnog i urbanog sportskog stila, vjerujemo da ćeš uživati u modelima poznatih brandova koje smo pripremili za tebe. Obuća, odjeća i modni dodaci iz naše Back To School ponude odišu smjelim kombinacijama boja i zanimljivim detaljima koji će istaknuti tvoj buntovnički stav i prikazati tvoju smjelu prirodu u najboljem svjetlu. Ne zaboravi da je svatko drugačiji – pomakni granice i ne dozvoli da tvoj stil ostane ukalupljen. Napravi svoj Buzz outfit za novi početak godine i odvaži se pokazati koliko si poseban/na.

Pronađi sve što ti je potrebno za jesenje dane i dominiraj sa svojom ekipom. Izaberi novu, omiljenu jaknu, trenirku, tenisice ili ruksak u koji ćeš spakirati baš sve što ti je potrebno za aktivan dan. Nike, adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse, Napapijri, Vans i mnogi drugi vodeći brandovi ti donose pravu inspiraciju kada je riječ o urbanim, cool outfitima. Najpoznatije siluete tenisica koje su must-have među urbanim trendseterima, odjeća udobnih krojeva i ugodnih materijala, kao i modni dodaci dizajnirani da upotpune svaku kombinaciju, očekuju te u Buzz trgovinama, kao i online. Provjeri ponudu i odaberi svoje favorite za novu školsku godinu.

 

Želimo ti lijep i uspješan početak!

 

Buzz tim

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Magazin
22.
Apr.
2024.
Magazin
D-TJEDAN donosi 10% popusta