Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
09.04.2021.

THE STORY OF AIR MAX 2090

Дизайнерите на Nike са били вдъхновени от Air Max, за да създадат и покажат нов модел на добре познатата класика. Благодарение на това, през последните години имаме привилегията да се наслаждаваме на нови цветови комбинации, които толкова ни харесват, но и да сме сред първите, които ще ги обуят.

След като АМ 270 и 720 счупиха всички рекорди по продажби, се появява Air Max 2090 – моделът, който бележи 2020 година.

Наречени са Кецове на бъдещето, защото представят бъдещето на спортните обувки в световен мащаб. AM 2090 бързо печели сърцата на колекционерите и модните икони и затова популярността им не намалява и до днес – малко повече от година след появата им. Невероятен комфорт и уникална структура са в основата на този модел, допълнени и с футуристични детайли.

Интересното при този модел е, че структурата му е подсилена с ярки цветове и материи, които допринасят за иновативния му външен вид. Дори и детайлите в поддържащите части на обувката допълват цялостното цветово усещане и правят този Air Max модел по-различен от всички досега. Дизайнерите на Air Max 2090 дори споделят, че обувката е създадена да бъде реплика на електрическа кола.

Може да се каже, че всеки детайл, включително и логата Nike и Air Max, отговаря на критериите за футуристични обувки.  А по-голямата Air камера и 200% по-големият прозорец за нея са съвършеното допълнение към модела от бъдещето.

Новите цветове Air Max 2090 можете да намерите в магазини Buzz, както и онлайн.

Buzz Team

Подобни статии