Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
12.05.2020.

#BUZZINGATHOME ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО ЗАПОЧНА!

Нека танцуваме заедно! Покажете ни как сте научили танцовите движения на Unja чрез сторита във вашите Instagram профили и спечелете чифт от любимите си кецове за танци!

Намерете видеото в YouTube канала на BUZZ на Unja Green, научете движенията, направете си видео как танцувате на хореографията на Unja, тагнете  @buzzsneakestation и @unja_green и използвайте #buzzingathome и не забравяйте да направите профила си публичен.

Песента, на която Unja танцува, можете да намерите на линка по-долу https://artlist.io/song/16136/curious-george

 

ПРАВИЛА НА ТАНЦОВОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

За да участвате във Instagram активацията Buzzing at Home, трябва да публикувате стори във вашия Instagram профил до 14 май 2020г, да тагнете @buzzsneakestation, @unja_green и да използвате #buzzingathome.

В това танцово предизвикателство, могат да участват само тези профили, които са последвали Instagram страницата на BUZZ. Също така е необходимо да направите профила си публичен до обявяването на победителите от предизвикателството. С участието си в активацията на BUZZ, давате своето съгласие BUZZ страницата в Instagram да препублукува вашите сторита.

На 15 май Unja Green  ще избере победителят в танцовото предизвикателство Buzzing at Home. Победителят ще бъде обявен в Instagram страниците на BUZZ и Unja. Наградата за победителя е чифт кецове по избор на победителя.

Нека се забавляваме и танцуваме заедно!

Подобни статии