Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
24.04.2020.

#BUZZBDAYOUTFITS INSTAGRAM АКТИВАЦИЯ

Дайте пет! BUZZ става на 5 години!

Нека отпразнуваме петия рожден ден на BUZZ заедно! Бъдете вдъхновяващи и ни покажете най-добрите си аутфити за рожден ден и спечелете чифт кецове.

Кой каза, че не е възможно да изглеждате страхотно по време на рожден ден у дома?! Сложете най-готиния си аутфит, снимайте се и споделете снимката с всички нас, които празнуваме 5-тия рожден ден на BUZZ вкъщи. Направете Instagram профила си публичен, пуснете story с аутфита си за рожден ден до 29 април, тагнете @buzzsneakerstation и използвайте #buzzbdayoutfits и може да спечелите страхотни кецове.

Правила на активацията в социалните мрежи

За да участвате в активацията BUZZ B-DAY OUTFITS /Аутфити за рождения ден на BUZZ/ в социалните мрежи, трябва да направите своя Instagram профил публичен и да публикувате стори до 29 април 2020, използвайки тага на @buzzsneakestation и хаштага #buzzbdayoutfits. С участието си в тази Instagram активация и тагвайки BUZZ Sneaker Station в своето Instagram стори, вие давате своето съгласие на BUZZ Sneaker Station да препубликува вашето стори на своята Instagram страница.

Можете да участвате в BUZZ B-DAY OUTFITS активацията, само ако сте последовател на Instagram страницата на BUZZ. Също, уверете се, че вашия Instagram профил е публичен до края на активацията, когато ще обявим и победителите.

На 30 април екипът на BUZZ ще обяви кои са 5-те най-креативни Instagram сторита от активацията BUZZ B-DAY OUTFITS. Всеки един от 5-мата победители ще получи страхотна награда – чифт кецове по техен избор.

Нека се забавляваме заедно и да отпразнуваме 5-тия рожден ден на BUZZ заедно!

Подобни статии