Mестоположение: BGR / bg
04/11 2019.
News

SNEAKERVILLE POWERED BY BUZZ & TIKE RECAP

Първият снийкър фестивал в Сърбия и най-големият такъв фест в региона - Sneakerville powered by Buzz & Tike, се проведе на 13-ти октомври на пристанището в Белград. Опашка на входа се заформи доста преди официалния старт в 11 часа преди обед, а до края на деня посетителите наброяваха 20 000 души. В неделя центърът на Белград се премести на пристанището, а около зоната на Buzz постоянно жужаха хора.

 

Началото на фестивала бе дадено с уъркшопа на Buzz, на който Мариана Чосич, Тамара Чосич, Ивана Джамич Dziv, Боян Петрич, Владимир Гашич, Теодора Стоянович, Александър Маркович Lex, Немания Мараш взеха участие, а след него последваха множество снийкър забавления с предварителни записвания в Instagram. Най-креативният дизайн на кецове създаде Ема Йеремич, която спечели ваучер за 20 000 динара за пазаруване в Buzz.

 

Последва и Лов на кецове, за който участниците също се бяха записали предварително. Най-бързите участници бяха Вук Йовичич и Андрей Скупек, на които им отне само 20 минути, за да разгадаят нашите загадки и да открият гривните си. Всеки от тях спечели ваучер от 30 000 динара за Buzz.

Но наградите не бяха единственото, което привлече нашите посетители. В допълнение на разнообразите и интересните ни предложения, феновете на кецове посетиха и панела „Историята на кецовете през нашите очи“, по време на който се проведе и дискусия за връзката между хип-хопа  и културата на спортните обувки. Негов модератор бе Александър Маркович Lex с участието на Tricky, Unja Green, Mihailow и Reksona.

 

След като и панелът приключи, още допълнителни награди бяха раздадени, а по-късно започнаха пърформънсите на най-популярните артисти на местната музикална сцена - Senidah, Sara Jo, Klinac, Fox и Surreal. Заедно с DJ Laki и DK Rokam те се погрижиха за страхотното настроение по време на фестивалния ден.

 

Надяваме се, че всички, които ни посетиха, са се забавлявали! Официално ви каним и следващата година. Дотогава можете да се радвате на снимките от първия снийкър фестивал в Сърбия Sneakerville.

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

22.
Aug.
2019.
News
За тях може да се каже, че са родени готови. Представяме ти Златните деца на Buzz - лицата на новата ни кампания "Ready for School".  
04.
Jun.
2018.
News
Изминаха три години, откакто направихме първитe си стъпки и започнахме това приключение заедно в осем страни: Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Черна го...
30.
Apr.
2018.
News
"Винаги класически" - новата кампания на Reebok се застъпва за индивидуалността и насърчава творческото мислене Колаборирайки си с известни улични...
string(0) ""
string(0) ""