Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Buzz crew
04.03.2021.

УЧАСТВАЙТЕ В INSTAGRAM АКТИВАЦИЯТА ЗА ZX И СПЕЧЕЛЕТЕ НОВИТЕ ADIDAS КЕЦОВЕ

Усещането, когато носите новите ZX, е всичко, от което се нуждаете. Позволете му, да ви обгърне. Участвайте в нашата активация с награди в Instagram и спечелете новите ZX кецове по ваш избор.

Готови ли сте да почувствате ZX? Бъдете креативни, защото можете да спечелите adidas ZX кецове по ваш избор.

Какво трябва да направите?

В нашия Instagram профил намерете стори с новия силует на adidas ZX. Направете print screen на това стори и добавете различни елементи към него – gif, графика или дизайн, вдъхновен от точно този модел. Публикувайте сторито, което сте създали, в публичния си профил до 10.03.20201г. и тагнете @buzzsneakerstation с хаштаг #adidasZX и #България , от която участвате.

Например, ако сте от България #buzzbulgaria

Правила на активацията adidas ZX в Instagram

За да участвате в Instagram активацията adidas ZX, е нужно вашият профил да бъде настроен на режим Публичен и да публикувате Instagram story до 12.03.2021, и задължително да тагнете @buzzsneakerstation и да добавите хаштаговете #adidasZX, както и #България, от която участвате (пример: #buzzbulgaria). С участието си в тази активация и тагването на нашия профил, вие давате вашето съгласие да републикуваме вашето роти на нашата Instagram страница.

За да отговоря вашето стори на правила, също е необходимо да последвате Buzz в Instagram.

Вашият Instagram профил трябва да бъде публичен до края на активацията т.е. докато бъде обявен победител.

Екипът на Buzz ще обяви кои сторита са били най-креативни на …., по една за всяка държава. Създателите на тези сторита ще бъдат победителите в Instagram активацията adidas ZX. Всеки един от обявените победители ще спечели ZX кецове.

Насладете се на уникалното усещане на ZX. Забавлявайте се и успех!

Buzz team

Подобни статии