Знаете, че често каним различни хора, които да ни разкажат историите си, да ни споделят страстите си. Но освен гостите ни, ние разчитаме и на нашето Buzz crew, в което са се събрали също толкова интересни и различни хора.

За тези от вас, които са фенове на клубната музика името DJ Doncho не е ново. За 20 години се е превърнал в едно от най-разпознаваемите имена на българската клубна сцена. Той притежава уникални визия и подход, което го превръща в задължително име в лайнъпа на музикални събития у нас. Пускал е със световни топ диджеи като Mark Knight, Carl Cox, Roger Sanchez. У нас е работил с най-популярните имена в поп музиката Алекс Раева, Графа, Мария Илиева и др.

В света на брейк танците Калин е легенда. Той е главното действащо лице зад X-ENERGY CREW - брейк група от 1999 година насам. Почти 15 години той влага енергията си в това да развива и популяризира хип-хоп културата в България. Съчетава духa на улицата с театъра - учил е в НАТФИЗ Physical theatre, участвал е в брейк шампионати, снимал се e в реклами, в български и чуждестранни филми, работил е с едни от най-популярните български музиканти. Освен това е взимал участия на концерти на Дженифър Лопес, Рик Рос, KRS One, Snoop Dog, DMX.

От страна на рапа имаме  един от най-силните представители на хип-хоп сцената в момента. Alex P се занимава с музика от началото на 90-те, когато е още дете. Тогава започва сам да експериментира с бийтове и да пише парчета. На сцената е от 10 години. Негова братовчедка го зарибява по рапа, като му подарява касетки с албуми на Dr. Dre и N.W.A. Започва като хип-хоп танцьор в група Динамик. Роден и израснал в Люлин, живял е в Мексико, Холандия, Германия, но тук се чувства най-силен и на мястото си. Сега е едно от най-популярните имена на българската хип-хоп сцена и един от най-продуктивните сред съвременните артисти.

SkilleR е името - синоним на бийтбокса в България. Той е световен шампион по бийтбокс. Наричат го още "Бързата уста" на Изтока. Той внесе културата на бийтбокса у нас преди повече от 10 години. През 2011 г.  става шампион на най-голямото международно бийтбокс състезание „Bscene Grand Beatbox Battle 2011“ в Швейцария. За да затвърди репутацията си на най-добър в света година по-късно спечелва и световната титла на провелия се в Германия Beatbox Battle World Championship 2012. Бийтбоксът отвежда SkilleR на сцена в Англия, Германия, Русия, Австрия, Швейцария и много други.

Дамата в нашето crew е магнетичната Звезделина. Тя е блогърка със силна страст към модата и пътуванията. Тя е красива и с уникален, разпознаваем стил, който си проличава и в блога ѝ Mint stories. Mint stories е мястото, където веднага може да усетиш полъха на позитивност, свежест и непринуденост. Тя е мечтателка, която живее в София, но твори и пътува по света. От пет години се занимава с блога си и сега той е неизменна част от живота ѝ.