Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
19.01.2022.

Juicy Couture is back!

Хей!

Аз съм Катя Колар, по професия гримьор. Житейският ми път и любовта към модата ме доведоха до голяма промяна в моята професия и станах част от историята на BUZZ. Привърженик съм на по-тъмните аутфити, които обогатявам с кецове в ярки цветове. Често избирам и бели маратонки, които винаги се грижа да са искрящо чисти.

Вероятно нямаше момиче в началото на 2000-те, което да не знаеше за Juicy Couture. Бритни Спиърс, Дженифър Лопес, Линдзи Лоън и Мадона са сред многото знаменитости, които са прекарали свободното си време в разпознаваеми велурени анцузи. За мен, никое име не се свързва повече със Juicy Couture от Парис Хилтън.

Към класическия надпис Juicy, изработен от лъскави кристали, се присъедини и по-малко впечатляващ, но все така съблазнителен надпис, който виждате на сета, който нося. Долнището Maya в черен цвят с лилав надпис може да се комбинира с блузата Emilia или със суитшърт Samantha. Дори и в по-новата интерпретация, сета все още ми напомня за моите тийнейджърски години, а той е все така удобен и смел. Независимо дали ще седите на дивана, ще се разхождате из града или ще пиете кафе с приятел – със сет Juicy никога не излизате от мода.

Що се отнася до обувките, е ясно – винаги избирам Nike. Бях изумена от комфорта, който предлагат кецовете Nike Crater Impact. Те изглеждат твърди на допир и външен вид, но веднага се оказаха невероятно удобни при ходене. Новите извънземни кецове са направени от поне 25% рециклирани материали в състава си. В допълнение, иновативният дизайн намалява отпадъчните материали в сравнение с класическите модели - бродираното лого на Nike, ефективни комбинации от материали и, разбира се, средната част на подметката от пяна Crater. Пяната е изработена от отпадъчни материали като каучук, влакна, кожа и текстил, тази смесица от всичко гарантира уникалния вид на всеки един чифт на кецовете.

Кецове Nike Crater Impact, екологични, леки и в модерен розов цвят могат да бъдат намерени в магазините на BUZZ. Предлагат се и в класическо черно с бяла подметка, бежово с цветни детайли или в неоново жълто с пастелни детайли. Освен дамски, можете да намерите както мъжки, така и детски модели в различни цветови комбинации. Определено задължителен модел за всеки, който цени комфорта.

Винаги актуалните Juicy Couture, еко кецовете Crater Impact и много други модели можете да намерите в най-близкия магазин на BUZZ или на уебсайта на BUZZ.

До следващия път,

Katya

Подобни статии