Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
03.11.2021.

A timeless classic- Nike Air Max 90

Здравейте, хора! Връщам се при вас с нова история и нов фаворит.

Есента винаги е била любимият ми сезон, в който се наслаждавам на дълги дневни, както и вечерни разходки и аутфити комбиниращи различни дрехи, а към такива занимания винаги отиват и най-удобните маратонки. Въпреки че Nike Air Max 90 са били предназначени за бягане, те се превърнаха в най-популярните лайфстайл маратонки, които със своята емблематична Wffle подметка и ватирани слоеве остават верни на оригиналните си дизайн идеи.

Вероятно вече знаете, че модата от 90-те има голямо влияние върху стила ми на обличане, така че тази вечна класика просто трябваше да стане част от колекцията ми. Nike Air Max 90 съществува в безброй комбинации от цветове и материали, като този път бях привлечен от семплия силует и комбинацията от черно с пастелни детайли.

Семплата визия на тези маратонки дава възможност за комбиниране с различни дрехи и са идеални за всякакви поводи. Ако търсите маратонки, които можете да носите по всяко време на деня през цялата година, Nike Air Max 90 са точно това и със сигурност няма да останете незабелязани, като ги носите. През годините съм ги виждал на много различни типове хора, в различни ситуации и поводи и всеки ги е носил по свой уникален начин.

Тези, както и много други модели на Nike могат да бъдат намерени в магазините на Buzz, както и онлайн. Изпращам ви много любов до следващия блог пост.

 

Ina

Подобни статии