Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
21.07.2021.

NIKE ASUNA SLIDES

Здравейте хора,

 

Връщам се при вас с нова история, в която ще ви покажа чехли, които със сигурност ще се превърнат в любимия ви летен аксесоар, точно както стана с мен. Чехлите се издигнаха в култ в света на модата преди години. Това, което привлече вниманието ми към Nike Asuna, е дизайна им, който съчетава спорт и мода, така че те ви дават възможност за експериментирате и лесно да ги комбиниране в различни сетове.

 

 

Меката пяна в подметката осигурява усещане за комфорт през целия ден и е идеална за плаж и пътуване, тъй като омекотява всяка неравност - няма да усетите повърхностите, по които стъпвате. Детайлът, който подчертава дизайна на тези чехли и който ги прави различни от всички останали, е регулируемата каишка отстрани.

 

 

Без преувеличение, аз се влюбих в тази чифт, когато ги видях на рафта на Buzz и мигновено поисках да ги имам в колекцията си. Вече може би сте забелязали колко много обичам координиращи се дрехи. Този път избрах сет на Nike, състоящ се от топ и пола, заедно с чехли Nike Asuna. Чехлите, както и дрехите, можете да намерите в магазините на Buzz или онлайн.

 

До следващия път,

 

Ina

Подобни статии