Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
09.06.2021.

LIVING A MIRAGE WEARING PUMA MIRAGE MOX

Здравейте, приятели!

Знам какво ще кажете – че преди юни беше летен месец. Разбирам и въпреки че тези студени дни не ни помогнаха много за доброто начало на летния сезон, аз все пак нямаше как да не тествам новите Puma Mirage Mox BP.

Това лято ще бъде доста наситено откъм събития и бих искал да изпъквам сред тълпата с това, с което съм облечен. От много време кецовете не са просто обувки, те са форма на артистизъм и изразяване. Както от страна на дизайнерите, така и от моя. Затова винаги избирам такива, които ще бъдат комплимент към всеки мой аутфит. В този случай това са Puma Mirage Mox BP, които да комуникират невербално не само моя ърбън стил, но също и настроението и характера ми. Те са силни, с нова перспектива към ърбън стрийт стила чрез дръзките цветове, разпознаваемото лого, които се преплитат в брилянтния дизайн на материалите в горната част.

Те ме спечелиха, признавам! Като истински любител на кецове имам впечатляваща колекция. Когато сложих Puma Mirage Mox BP в пробната, веднага разбрах, че този модел е различен от всички останали, които имам. Същото се случва и на улицата, на събитие или всеки път, когато съм навън. Днес например нямаше как да не забележа как целият свят се вглежда в моите нови Puma. И все пак не е лесно да си в светлината на прожекторите. Трябва да си уверен и да носиш със самочувствие аутфитите си. Затова и Puma Mirage Mox BP така добре се вписват в гардероба ми.

Като оставим настрана съвършения им вид, Puma Mirage Mox BP са изключително удобни и могат да бъдат комбинирани както със спортни дрехи, така и с кежуъл стил. ДНК-то им е спортно, защото са вдъхновени от моделите за бягане от 80-те, и мога да го усетя в стабилността, която изпитвам при всяка крачка. В заключение, Puma Mirage Mox отговарят на всеки мой критерий, когато избирам нов чифт кецове.

Не знаем как ще изглеждат следващите 50 години, но легендите могат да се появят по всяко време. Може би са сред нас, но още не сме ги разпознали. Времето ще покаже, както винаги.

Както ви казах, всички сме наясно с различните социални събития около нас това лято. Аз например нямам търпение да презаредя енергията. Но помнете: #пазетесе, спазвайте правилата за социална дистанция, защото здравето ни е най-важно!

Елате и пробвайте Puma кецовете в магазини Buzz или онлайн. Нямаме търпение да се видим!

Пожелавам ви слънчев ден,

Ciprian Ciulei

Подобни статии