Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
24.03.2021.

COLORFUL AND PLAYFUL – AIR MAX VIVA

Мина доста време откакто съм писала (причините са основателни и страхотни), но моделите Air Max не могат да се появят без моето участие – момичето, което е израснало с кецовете, които празнуват своя ден на 26-ти март. Също като миналата година празникът Air Max Day ще се състои онлайн и днес ви представям един модел, който ще бележи не само този ден, но и идващата пролет – Nike Air Max Viva.

Air Max Viva – бих добавила и “la vida”. Тези кецове са истинско въплъщение на Отпразнуването на живота по хиляда и един начина! Удобни и прилягащи по стъпалото, цветни, за да не са монотонни, но и лесни за комбиниране с всички дрехи. В този период на „обличам се като майка“, този модел е абсолютен хит за мен.

Токчетата отдавна са изчезнали от гардероба ми. Днес нося кецове с удобни аутфити, както и с по-официални дрехи, което е напълно в стила ми. Така и не „преживях“ спортните обувки и се радвам, че всяка колекция става все по-добра. Жените вършим много неща едновременно и можем да правим всичко – понякога човек може да се зачуди дали една жена има повече от две ръце, или ѝ пораства нова всяка година. Ето как изглеждат нещата – правене на обяд, докато държиш дете, което яде с ръце, в едната си ръка, говорене по телефона по изключително важен въпрос, докато с друга ръка се разписваш за онлайн петиция срещу хвърлянето на пиратки … всичко това докато бягаш от котка, която се крие под масата, и се опитва да те одраска, защото смята, че това е игра. Съвсем накратко ви описвам един от моментите в ежедневието си и вярвам, че всяка жена изживява много такива ситуации всеки ден.

Жените са суперчовеци. Точка. Затова и Nike „празнува“ това ни постижение с новата си Air Max кампания.

Но нека се върнем към Air Max Viva “la vida”. Важното е, че те са идеални за различни дейности през деня – от разходка до тренировка, до танци. Не че в момента имаме много възможности да излизаме навън, но винаги можем да си мечтаем за по-добри времена.

А докато те дойдат, се надявам всички да сте здрави, че работите по сбъдването на мечтите си и че тази ситуация не е забавила ритъма ви. Само защото сега сме си вкъщи, това не означава, че не можем да обличаме хубавите си дрехи и да отпразнуваме Air Max Day на 26-ти март.  Екипът на  Buzz е  подготвил страхотна Instagram активация за всички, затова не пропускай да заснемеш как носиш твоите Air Max кецове с три различни аутфита, защото може да спечелиш нови Air Max.

До следващото стори, целувки!

Marina

Подобни статии