Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
10.02.2021.

FEEL THE MAGENTA WAVES OF AIR MAX ZM950

Добре дошли в ново блог стори!

Това е една история за ярко розовият цвят, който носи радост в зимните дни, и за любовта от пръв поглед – запознайте се с новите Air Max ZM950.

Модерни, удобни и леки – съвършеното описание на Air Max ZM950. Този модел е перфектният хибрид между дизайнът на класическите Air Max 95 и технологията на модерните Air Max 270.Черната основа, розовите линии и лилавите детайли на подметката са всички елементи, с които искате на привлечете вниманието, където и да отидете.

Мисля, че този модел е страхотен партньор и за сцената. Здрав, но лек и удобен - Air Max ZM950. Тези кецове са страхотни са изпълнение на бързи движения, но и за ежедневието. За това блог стори ги комбинирах с тениска в цвят magenta и готини Nike панталони, защото така се чувствам комфортно в кожата си. Какво друго подхожда на Air Max ZM950? Вие как бихте ги носили? Чакам идеите ви за комбинации, а дотогава, се възползвайте от хубавите дни, които ни предстоят, наслаждавайте се на слънцето и носете своите Buzz кецове с удоволствие.

Поздрави, ще се видим скоро

Antonia

 

Подобни статии