Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
23.12.2020.

90’s BABY

Здравейте, crew! Надявам се моите сторита са ви липсвали?

Този път ви представям модел кецове от 90-те -  добре познатите Air Max 90. Както тогава, така и сега, те остават разпознаваеми заради уникалния си дизайн. Този удобен модел привлича вниманието с малките си детайли и комбинация от ярки цветове, което несъмнено го превръща в икона на улицата.

Досега може би сте забелязали, че стилът ми е силно повлиян от 90-те и за пореден път се насочих към Air MAX 90 и шумолящия спортен екип Nike. Air Sheen е направен от много удобни материи и позволява пълна свобода при движение. Дизайнът му също е много лесен за комбиниране и с други дрехи, което без съмнение го превръща в категоричен стрийт шик.

Добавих към аутфита си и ярко розово яке SYN PARK , което веднага привлече вниманието ми и съм сигурна, че няма да остави никого безразличен. Но за да сте специални и оригинални като мен, трябва да си дадете свободата да си играете с цветовете.  Ето например жълтата шапка към този екип беше абсолютно попадение.

Където и да отидете, независимо дали на разходка или на кафе с приятели, с тази комбинация ще се чувствате уверени и уникални. А тези дрехи заслужават мястото си в гардероба ви. Също, ако искате да зарадвате някого, автентичните Nike модели могат да бъдат страхотен подарък.

Този, както и още много модели кецове и екипи, можете да намерите в магазини Buzz или онлайн. До следващата ни среща. Пожелавам ви да сте здрави и обичани. Изпращам ви много поздрави и целувки!

 @ivanavujoseviic

 

Подобни статии