Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
02.12.2020.

NIKE AF1 SHELL- WINTER MUST HAVE

Здравейте, хора. Завръщам се при вас с ново блог стори, за да ви представя новия задължителен елемент за гардероба ви този сезон – Nike AF1 Shell.

 

Често зимата е доста невдъхновяващ сезон, особено що се отнася до дрехите ни, но аз съм от хората, които много харесват пластовете дрехи. През последните години светът на модата доста се промени и 2020 се превърна в годината на спортните екипи, подхождащите си дрехи, които ни носят най-вече комфорт в различни цветове и материи – независимо дали ги носим вкъщи, тренираме или излизаме навън. Трябва да призная,  че и аз станах голям почитател на този тренд.

 

Но да се върнем към началото на моето стори. Това, което превръща Nike AF1 Shell в обувката на сезона, е непропускливите материали, от които е направена, а вътрешната им подметка носи пълната отговорност за допълнителните комфорт и топлина, на които да се радваш. В горната си част обувките могат да бъдат пристягани, благодарение на еластичната материя и ако не сте големи фенове на ботите и ботушите, тези обувки са точно за вас.

В момента можете да ги намерите в Buzz. Тъй като 85% от гардероба ми се състои и черни дрехи, обичат да „отварят“ аутфитите си с цветни акценти, затова и бързо се насочих към бебешко розовия вариант.

Материята им ги прави и много лесни за поддръжка и светлият модел може да се носи без притеснения и през зимата.

 

Тези, които ме познават и са чели предишните ми сторита, знаят колко важно за мен е това, което нося, да бъде функционално и да изглежда добре – това са точно Nike AF1 Shell. За това блог стори реших да се облека от горе до долу в Nike, а целия атутфит можете да намерите в магазини Buzz и онлайн.

 

Останете добри и бъдете здрави,

До следващото стори,

Ina

 

Подобни статии