Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
28.10.2020.

INSPIRED BY THE RETRO 90’s

Здравейте, хора! Пак съм аз. Както знаете, моят стил е спортно-елегантен. Бих го писала като кежуъл и преди всичко – удобен. В ежедневието ми, което включва ходене до колежа и на разходка, обикновено избирам дрехи, които да са ми топли и комфортни. В зависимост от настроението ми обичам да вплитам модни детайли, които да привличат внимание и да добавят нов нюанс в аутфита ми.

Предния път ви представих Fila Disruptor. Оставам постоянна в стила си, чрез който обичам да представям любовта си към модата на 90-те. Този период, както вече знаете, поставя акцент върху ярките цветове и щампи и комбинациите на на пръв поглед невъзможни за миксиране аутфити, които няма да оставят никого безразличен. Надявам се, че това, което съм подбрала, ще ви пренесе право в 90-те. Тази комбинация включва AOP спортен екип и Falcon кецове от adidas. Спортният екип символизира преобръщането на модата през 90-те – дреха, която представя свободата, спортния дух и смелостта във външния ден. Горната част може да бъде използвана едновременно и за спортуване, но може и да се комбинира с други дрехи.

Колекционирам красиви, удобни, качествени, модерни кецове и Falcon със сигурност са едни от избраниците ми, които заемат специално място в гардероба ми. Те са вдъхновени от ретро естетиката на 90-те, която преживява голямо завръщане и става съществена част от съвременната стрийт култура. Неустоимият спортен екип adidas AOP и неговите специфични щампи са в съвършена симбиоза с кецовете adidas Falcon, които ще оставят впечатление за една оригинална дама.

Тези, както и другите модели кецове и екипи, могат да бъдат намерени в Buzz магазини или онлайн. До следващия път. А сега ви изпращам много целувки и прегръдки.

Ivana

Подобни статии