Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
16.09.2020.

FLAWLESS IS THEIR MIDDLE NAME

Те никога не спират да танцуват. Диско, хип-хоп, съвременен балет, салса, зумба, бачата… Имат многобройни награди от национални и международни състезания, като най-много се гордеят с първото място в категорията диско танци в малка група, дует или соло, което спечелиха на интернационалното състезание през декември, 2019. Те са Lena Potparić, Staša Radivojević и Mina Đorđević – Лена и Мина са на 18 години, а Стаса е само на 16 – те идват от Крагуевац, град в сърцето на Шумадия, а когато ги видите, разбирате, че Flawless е не просто име на танцовата им група, но и определение, което ги описва перфектно. 

 

 

Те си мечтаят един ден да бъдат професионални танцьори. Редовно участват в танцувални уъркшопи, непрекъснато изпробват нови стилове в танците, а през лятото работят с деца и като асистент-хореографи. 

 

Лена е от хората, които не могат да стоят на едно място. Тя е любимката в групата, защото има невероятни енергия и харизма. Нищо не може да я спре, особено когато чуе ритъм, който обича, а и когато камерата е насочена към нея. 

 

 

 

Стаса е най-малката на възраст и все още малко срамежлива, но не и когато се качи на танцовата сцена. Най-много обича съвременния балет, и ако ѝ дадат малко повече пространство, магията започва. В този момент се превръща в грациозен лебед, който те оставя без дъх. 

 

 

Мина е момичето с дългата черна коса и загадъчни очи, която се преобразява в момента, в който започне да танцува. Тогава избухват пламъците, идва “непобедимата сила” на дансинга, а донякъде срамежливото излъчване напълно изчезва. 

 

 

 

И трите учат в гимназия и са отличнички. Всестранно развити, те могат да се похвалят и със страхотни постижения в литературни и езикови състезания. Но все пак истинската им любов е в танците, а това най-добре ще разбереш, ако гледаш следващото видео. 

 

 

Независимо дали стилът е хип-хоп, диско или балет – Лена, Стаса и Мина се наслаждават на всяко движение, което правят. За тях танците са емоция, обич, вдъхновение и безкраен източник на енергия. Омагьосаха ни с директния си подход, отношението, позитивната енергия, която струи от тях, и с това, че никога не се уморяват – винаги са готови да повтарят за пореден път новото движение или цялата хореография и нищо не може да ги затрудни. 

Те наистина са The Coolest School Crew, а Flawless е малкото им име.

Подобни статии