Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
21.07.2020.

Puma RS-X Puzzle brings people together

Здравейте, хора,

 

Ние сме Реми и Акаша, и нямахме търпение да се завърнем при вас с ново стори. Вече официално е лято и двамата нямахме търпение да се срещнем на живо след дългата пауза. Реми прекара пролетта в танци и онлайн уроци, а Акаша посвети времето си да създаде нови страхотни плейлисти, които само очакват да бъдат чути.

Поводът да се съберем този път е Puma RS-X Puzzle. От този модел можете да намерите всякакви цветови комбинации, но тоталният фаворит и на двама ни се оказа белият.

За наша голяма радост, сходният вкус за кецове не е единственото, което ни сплотява. Животът и на двама ни е посветен на музиката - танцьор и DJ. Даже често ни се е случвало докато единият подбира плейлиста, другият да трябва да танцува на него.

Освен това и за двама ни е важно как изглеждаме, как се представяме пред публиката, защото това е начинът, по който правим първо впечатление. Сигурно затова и двамата харесахме толкова много белите RS-X Puzzle.

Когато Реми ги гледа, вижда вълнообразните линии на дизайна, а от пръв поглед Акаша забелязва chunky формата и страхотните велурени сиви елементи, които карат обувката да изпъкне на фона на другите на рафта. От формата им идва и Х в името - eXaggerated. Но това, което отличава RS-X Puzzle, и за двама ни е, че детайлите са направени от различни материи и текстури - кожа, велур, мрежеста горна част - като един истински пъзел.

По същия начин и всеки от нас си пасна като парченце на пъзел с този модел. А монохромната естетика, която подбрахме за тези снимки пасна страхотно на новия ни любим модел за лятото. Макар и лятото тази година да е малко по-специфично, някои неща не се променят. Да притежаваш страхотни нови бели кецове е една от тях.

И макар че моделът започва живота си като обувка за бягане през 80-те, сега той е истинска класика в street стила. За Акаша RS-X Puzzle подхождат идеално както на по-широки и свободни летни панталони или гащеризони, така биха били и впечатляващ завършек на малка лятна рокля.

Хубавото на белите кецове е, че сякаш са създадени за лятото и само чакат да ги обуеш и да излезеш на разходка превечер с приятели.

Моделът можете да намерите както в магазини Buzz, така и online.

Изпъквайте с креативност,

Реми и Акаша

 

Подобни статии