Mестоположение: BGR / bg
21/07 2020.
Blogger Pick

Puma RS-X Puzzle brings people together

Здравейте, хора,

 

Ние сме Реми и Акаша, и нямахме търпение да се завърнем при вас с ново стори. Вече официално е лято и двамата нямахме търпение да се срещнем на живо след дългата пауза. Реми прекара пролетта в танци и онлайн уроци, а Акаша посвети времето си да създаде нови страхотни плейлисти, които само очакват да бъдат чути.

Поводът да се съберем този път е Puma RS-X Puzzle. От този модел можете да намерите всякакви цветови комбинации, но тоталният фаворит и на двама ни се оказа белият.

За наша голяма радост, сходният вкус за кецове не е единственото, което ни сплотява. Животът и на двама ни е посветен на музиката - танцьор и DJ. Даже често ни се е случвало докато единият подбира плейлиста, другият да трябва да танцува на него.

Освен това и за двама ни е важно как изглеждаме, как се представяме пред публиката, защото това е начинът, по който правим първо впечатление. Сигурно затова и двамата харесахме толкова много белите RS-X Puzzle.

Когато Реми ги гледа, вижда вълнообразните линии на дизайна, а от пръв поглед Акаша забелязва chunky формата и страхотните велурени сиви елементи, които карат обувката да изпъкне на фона на другите на рафта. От формата им идва и Х в името - eXaggerated. Но това, което отличава RS-X Puzzle, и за двама ни е, че детайлите са направени от различни материи и текстури - кожа, велур, мрежеста горна част - като един истински пъзел.

По същия начин и всеки от нас си пасна като парченце на пъзел с този модел. А монохромната естетика, която подбрахме за тези снимки пасна страхотно на новия ни любим модел за лятото. Макар и лятото тази година да е малко по-специфично, някои неща не се променят. Да притежаваш страхотни нови бели кецове е една от тях.

И макар че моделът започва живота си като обувка за бягане през 80-те, сега той е истинска класика в street стила. За Акаша RS-X Puzzle подхождат идеално както на по-широки и свободни летни панталони или гащеризони, така биха били и впечатляващ завършек на малка лятна рокля.

Хубавото на белите кецове е, че сякаш са създадени за лятото и само чакат да ги обуеш и да излезеш на разходка превечер с приятели.

Моделът можете да намерите както в магазини Buzz, така и online.

Изпъквайте с креативност,

Реми и Акаша

 

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

05.
Aug.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, готини кученца и котенца, това съм аз, Андреаа, и днес покоряваме горещите улици с нашето Buzz Crew и страхотни Puma кецове. Готови ли сте? Ходя п...
15.
Jul.
2020.
Blogger Pick
Някои от вас може би вече ме познават, други – не. Аз съм Katja Spanka и съм част от Buzz Crew от самото му начало. Много се радвам, че мога да работя ...
08.
Jul.
2020.
Blogger Pick
Аххх, лято. Човек просто се пробужда, когато дойде това време от годината. След мрачните и тъжни дни любимият ни сезон дойде. Някак си ми се струва, че всяк...
string(0) ""
string(0) ""