Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
06.07.2020.

What happens when Nike Turns the Air Max 90 Into a Slide?

Здравейте, хора, много ми липсвахте. Много се вълнувам да споделя с вас тази фотосесия с най-готините чехли този сезон. Аз съм най-големият фен на кецовете, но тези чехли със сигурност приковаха вниманието ми. И ако си мислите, че няма как хората да обръщат внимание на това с какво сте обути през лятото, помислете пак.

Nike взема най-емблематичните елементи от Air Max 90’s и ги използва, за да създаде най-новите Air Max 90 чехли. Този модел представя новия смел подход към класическите дизайни на Tinker Hatfield – и този сезон отпразнува 30-ата годишнина от появата на AM90 по-ранно именно с него.

Аз избрах OG-стила “Smoke Grey/Volt" в забавните розови и бели цветове за нашата фотосесия. Макар че материалът, с който да се развихриш, е сравнително по-малко, тези чехли събират на едно място всички класически за Air Max 90’s акценти по нов и модерен начин. Горната им част има много детайли, включително и бродирано логото в класически стил от 90-те. А подметките дори разполагат и с познатата прозрачна камера.

И на последно място – знам, че комфортът е важен за всички. И разбира се, чехлите Air Max 90 отговарят и на това условие. Подметките са създадени от меката Phylon пяна и разполагат с Air Max детайли отстрани. Но най-забележителното в тях е Air Max камерата, която спомага за запазването на оригиналните форма и стил непокътнати. А класическата каучукова подметка допълва завършения вид на модела.

Мисля, че споделих всичко важно с вас, а сега единственото нещо, което остава да направите, е да посетите онлайн магазина на Buzz или да отидете до някой от магазините и само да попитате за номера си. Надявам се моделът да ви хареса и да създадете страхотни аутфити с него.

 

Пожелавам ви страхотно лято с незабравими моменти.

 

Останете си готини и до следващия път.

 

Antonija

 

 

Подобни статии