Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
11.02.2020.

Bounce and limitless movement with the new New Balance M 850

Здравейте, свежи хора! Макар и навън още да сме на зимна вълна, аз съм отправил поглед към новия сезон и цветните New Balance M 850, за които ще ви разкажа днес.

Когато ги видях, все едно около тях не съществуваха други кецове. Леко ретро, но някак new-school, вдъхновени от 850 Retro Bring Back, с минималистичен дизайн, но страхотно цветни.

 

Точно това търся и аз в обувките си! Сигурно някои от вас знаят, че съм танцьор и когато целият ти живот се е завъртял в света на танците и кецовете заемат място в сърцето ти.

Започнах да танцувам от дете, а първите ми спомени са за това как си пускам музика по радиото и се движа в ритъма. А сега…сега танците просто са моето „нещо“. А колкото повече потъваш в този свят, толкова повече неща откриваш за него.

 

Например в стрийт културата на брейка няма как кецовете да не са ключов елемент в аутифита и аз, разбира се, също обръщам допълнителни внимание, когато избирам новия си чифт. Изобщо пък не мисля, че трябва да споменавам колко е важен комфортът. Новите New Balance покриват критериите ми и на двата фронта.

 

New Balance M 850 са много са скокливи и удобни, не ме рестриктират и ми дават свобода на движение. Мисля, че ще са много подходящи и за хората, които са активни през деня и имат нужда от обувки, които няма да ги предадат. Цветовете са актуални и свежи, а и могат да се комбиринират с много неща. Чудесни за ежедневни визии. А велурените елементи, светлоотразителните детайли приковават вниманието на улицата.

 

А любимото ми нещо в тях е дизайнът на различните елементи и материи, който ми напомня едновременно и на вълни и на върхове на планини. А цветовите комбинации – има нещо за всеки вкус и предпочитания.

А разнообразните цветни комбинации може да намерите в магазини Buzz, както и online.

Танцувайте навсякъде, по всяко време!

Remi

Подобни статии