Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
11.09.2019.

FUTURISTIC IS THE NEW FASHIONABLE WITH NIKE M2K TEKNO

Здравейте, хора! Вече знаете, че съм луда фенка на всякакви спортни обувки, така че можете да си представите и реакцията ми, когато разбрах за новата колекция в Buzz.

Сред многото страхотни нови модели, вниманието ми приковаха новите Nike M2K Tekno.

Не мога да спра да мисля за тези кецове от момента, в който се появиха на пазара през пролетта на миналата година. Нямах търпение този модел да стигне и до нас. И това най-накрая се случи. Моделът беше наличен… но само в мъжка номерация. Разбира се, купих си ги и ги носих, нищо че ми бяха един размер по-големи. Все пак, не можете да си представите колко са удобни. Най-характерното за Nike M2K Tekno е ретро вайбът, обемният силует и съвършения пример за тенденцията на 90-тарските dad sneakers. Комбинират се перфектно с дънки, къси панталонки и oversized тениски, които обожавам да нося, когато съм с Nike M2K Tekno.

И тогава… в Buzz се появи и дамският модел. Тъй като аз вече бях свикнала с удобството и обемния силует на маратонките, реших да си взема още един чифт – което може само да потвърди колко много харесвам Nike M2K Tekno. И да, веднага направих новия си тоалет за идващата есен.

П.С. Ще ги снимам, а както винаги, вие можете да ми споделите как бихте ги носили.

Hana

Подобни статии