Всеки знае, че навремето джапанките се носеха след душ или когато излезеш от басейна, защото са практични за тази цел. Но популярният модел Adilette се носи по целия свят и сега и дори се превръща в моден аксесоар.

Като човек, който обича всички винтидж неща, трябва да призная, че бях много щастлива, когато моделът от 1972 година отново се завърна. Макар че в началото са носени само със спортни дрехи, момчета и момичета по целия свят показват, че adidas Adilette могат да са страхотно попълнение в уличния стил и могат да бъдат носени в различни комбинации.

 

Като изключим факта, че са много удобни, това, което ме привлича най-много, е дизайнът заради разпознаваемите ленти, които могат да са страхотен акцент към всеки аутфит. Ако трябва да избера един мой любим аспект с Adilette, е това, че можеш да се чувстваш напълно свободен, когато подбираш тоалета си и експериментираш със спортна елегантност.

Винаги съм държала на това, че винаги трябват да носиш дрехи, с които можеш да бъдеш себе си. Независимо кой стил ти приляга Adilette могат да бъдат добър начин да излезеш от зоната си комфорт и да експериментираш с гардероба си. Перфектни са за плажа, за улицата и са едно от най-готините попълнения, които се завръщат тази година.

Аз комбинирах моите adidas Adilette с любимата си adidas рокля за лятото, на която мога да добавя и шал като колан на кръста. Понякога е нужно да си креативен, когато нямаш наблизо колан и да се позабавляваш с различните неща, които намериш в гардероба си. Разбира се, елементът, който винаги е част от аутфита ми, е шапката, защото тя е извън времето и модните течение, и винаги ме кара да се чувствам страхотно.

 

Ако искате да сте част от Adilette вълната, наминете през най-близкия магазин BUZZ и вземете своя чифт. Нямам търпение да видя как ще ги комбинирате!

 

До следващия път и бъдете себе си!

 

Dziv