Mестоположение: BGR / bg
12/06 2019.
Blogger Pick

BIG COMEBACK OF ADILETTES

Всеки знае, че навремето джапанките се носеха след душ или когато излезеш от басейна, защото са практични за тази цел. Но популярният модел Adilette се носи по целия свят и сега и дори се превръща в моден аксесоар.

Като човек, който обича всички винтидж неща, трябва да призная, че бях много щастлива, когато моделът от 1972 година отново се завърна. Макар че в началото са носени само със спортни дрехи, момчета и момичета по целия свят показват, че adidas Adilette могат да са страхотно попълнение в уличния стил и могат да бъдат носени в различни комбинации.

 

Като изключим факта, че са много удобни, това, което ме привлича най-много, е дизайнът заради разпознаваемите ленти, които могат да са страхотен акцент към всеки аутфит. Ако трябва да избера един мой любим аспект с Adilette, е това, че можеш да се чувстваш напълно свободен, когато подбираш тоалета си и експериментираш със спортна елегантност.

Винаги съм държала на това, че винаги трябват да носиш дрехи, с които можеш да бъдеш себе си. Независимо кой стил ти приляга Adilette могат да бъдат добър начин да излезеш от зоната си комфорт и да експериментираш с гардероба си. Перфектни са за плажа, за улицата и са едно от най-готините попълнения, които се завръщат тази година.

Аз комбинирах моите adidas Adilette с любимата си adidas рокля за лятото, на която мога да добавя и шал като колан на кръста. Понякога е нужно да си креативен, когато нямаш наблизо колан и да се позабавляваш с различните неща, които намериш в гардероба си. Разбира се, елементът, който винаги е част от аутфита ми, е шапката, защото тя е извън времето и модните течение, и винаги ме кара да се чувствам страхотно.

 

Ако искате да сте част от Adilette вълната, наминете през най-близкия магазин BUZZ и вземете своя чифт. Нямам търпение да видя как ще ги комбинирате!

 

До следващия път и бъдете себе си!

 

Dziv

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

13.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора, надявам се да сте добре в този луд период! Аз съм окей и както по-голямата част от хората, прекарах първите седмици вкъщи в стриктна изолаци...
06.
May.
2020.
Blogger Pick
Ето ме и мен с ново стори, но по малко по-различен начин. Ако сте прекарали последния месец и половина под карантина като мен, това само означава, че сте раз...
string(0) ""
string(0) ""