Mестоположение: BGR / bg
29/05 2019.
Blogger Pick

Nike Air force 1 – From day to night

Здравейте, снийкър маниаци, аз съм DJ Doncho и това е първото ми блог стори в BUZZ. От известно време съм част от BUZZ Crew и дойде и моят ред да ви разкажа малко повече за себе си и за едни от любимите ми кецове Air Force 1. Към днешна дата се занимавам с много различни дейности. През нощта съм DJ, а през деня върша всичко друго, не съм от хората, които си много обичат да си почиват.

Моята биография започва с клише - от малък обичам музиката. Истински се запалих, когато за първи път отидох в Клуб Ялта на детска дистокета, и видях DJ Radi. Миксираше и правеше номера с плочи. Бях вцепенен от това, което се случваше, и само след 20 минути вече исках да стана DJ. И 20 години по-късно – съм там, където си представях тогава.

В същия този период се зароди и любовта ми към Nike. От малък спортувам и винаги удобните спортни обувки са приковавали вниманието ми. За жалост, когато бях дете и тийнейджър, нямаше такова разнообразие на пазара, и да отидеш и да си купиш това което решиш, не беше лесно. За сметка на това сега, когато видях новите Air Force 1 веднага взех решение, че ще бъдат новото попълнение в колекцията ми.

В младежките ми години започнах да гледам баскетбол и така естествено се запалих по различните кецове, които носят баскетболистите – можеше да видиш всякакви модели Nike, но това, което ги обединяваше, беше че всички бяха топ. Тогава нямах много обувки и затова сега наваксвам. Даже си спомням, че за първите ми кецове Nike откраднах пари от родителите си – толкова много исках да ги имам. Сега доста години по-късно по-добре да не разкривам точната бройка, но мога да кажа, че имам над 50 чифта.

Също като тогава и сега новите модели не спират да са удобни, цветни и различни, което потвърждават мнението, което имам за Nike. Няма какво да не ти хареса в новите Air Force 1, които са супер за летния сезон.

Харесва ми, че са разчупени с различни велурени елементи и изглеждат точно в стила на Nike. И най-важното за мен е, че са много удобни – това е първият ми критерий за едни обувки и досега. Въпреки че никога не планирам аутфитите си за работа, кецовете са много важна част, на която обръщам внимание – те са черешката на тортата. Сигурен съм, че в следващите месеци тази черешка ще бъде моделът Air Force 1.

По този начин чрез дрехите си и музиката, която пускам, изразявам себе си, без да се налага да говоря. Често дрехите ми са цветни и леко луди. И аз съм леко луд по един или друг начин. Да си DJ не е свързано само с музиката, а с и начина, по който изглеждаш и по който се представяш пред другите. Затова знам, че имам верен съюзник с Air Force 1.

Освен че това са едно любимите ми кецове в момента имам още няколко чифта AIR FORCE, като единият е custom-made специално за мен от BUZZ Sneaker Station, което е яко, защото са единствени в света.

Радвайте се на хубавата музика, бъдете леко луди и носете удобни кецове!

DJ Doncho

Въведете коментар

Подобни статии

04.
Dec.
2019.
Blogger Pick
Здравейте хора,   Напоследък много пътувам, посетих невероятни места и имах късмета да се срещна със страхотни хора! Някой друг път мога да ви разкажа...
20.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Момичета и момчета, време е! О, вече мога да усетя виелиците и студения вятър, които ще обвият красивия град. Но аз няма да позволя това да ме забави. Решен ...
06.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Здравейте, банда! Горещите дни бавно си отиват, но това със сигурност не е случаят с новите модели кецове!
string(0) ""
string(0) ""