Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
29.05.2019.

Nike Air force 1 – From day to night

Здравейте, снийкър маниаци, аз съм DJ Doncho и това е първото ми блог стори в BUZZ. От известно време съм част от BUZZ Crew и дойде и моят ред да ви разкажа малко повече за себе си и за едни от любимите ми кецове Air Force 1. Към днешна дата се занимавам с много различни дейности. През нощта съм DJ, а през деня върша всичко друго, не съм от хората, които си много обичат да си почиват.

Моята биография започва с клише - от малък обичам музиката. Истински се запалих, когато за първи път отидох в Клуб Ялта на детска дистокета, и видях DJ Radi. Миксираше и правеше номера с плочи. Бях вцепенен от това, което се случваше, и само след 20 минути вече исках да стана DJ. И 20 години по-късно – съм там, където си представях тогава.

В същия този период се зароди и любовта ми към Nike. От малък спортувам и винаги удобните спортни обувки са приковавали вниманието ми. За жалост, когато бях дете и тийнейджър, нямаше такова разнообразие на пазара, и да отидеш и да си купиш това което решиш, не беше лесно. За сметка на това сега, когато видях новите Air Force 1 веднага взех решение, че ще бъдат новото попълнение в колекцията ми.

В младежките ми години започнах да гледам баскетбол и така естествено се запалих по различните кецове, които носят баскетболистите – можеше да видиш всякакви модели Nike, но това, което ги обединяваше, беше че всички бяха топ. Тогава нямах много обувки и затова сега наваксвам. Даже си спомням, че за първите ми кецове Nike откраднах пари от родителите си – толкова много исках да ги имам. Сега доста години по-късно по-добре да не разкривам точната бройка, но мога да кажа, че имам над 50 чифта.

Също като тогава и сега новите модели не спират да са удобни, цветни и различни, което потвърждават мнението, което имам за Nike. Няма какво да не ти хареса в новите Air Force 1, които са супер за летния сезон.

Харесва ми, че са разчупени с различни велурени елементи и изглеждат точно в стила на Nike. И най-важното за мен е, че са много удобни – това е първият ми критерий за едни обувки и досега. Въпреки че никога не планирам аутфитите си за работа, кецовете са много важна част, на която обръщам внимание – те са черешката на тортата. Сигурен съм, че в следващите месеци тази черешка ще бъде моделът Air Force 1.

По този начин чрез дрехите си и музиката, която пускам, изразявам себе си, без да се налага да говоря. Често дрехите ми са цветни и леко луди. И аз съм леко луд по един или друг начин. Да си DJ не е свързано само с музиката, а с и начина, по който изглеждаш и по който се представяш пред другите. Затова знам, че имам верен съюзник с Air Force 1.

Освен че това са едно любимите ми кецове в момента имам още няколко чифта AIR FORCE, като единият е custom-made специално за мен от BUZZ Sneaker Station, което е яко, защото са единствени в света.

Радвайте се на хубавата музика, бъдете леко луди и носете удобни кецове!

DJ Doncho

Подобни статии