Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
03.04.2019.

Nike Air Max 270 - Колкото повече ги гледам, толкова повече ми харесват

Здравейте хора,

Аз съм SkilleR и се занимавам с бийтбокс от много много години. За мен това е най-просто начин на правене на музика. Всеки има един и същ ресурс(тялото си), но използва различен инструмент.

99 % от бийтбокса е въздух, но работят и гърлото (гласните струни) и устните, разбира се.

За мен е важно да изпитваш любов към това, което правиш и в комбинация с това, че бийтбоксът може да се практикува навсякъде – тогава процесът те завладява и навлизаш надълбоко. Бийтбокс мога да правя навсякъде – с/без микрофон и колони, по улиците, в кухнята, под душа. Навсякъде мога да се отдам на него и това сякаш е най-готиният аспект на това, което правя.

През годините съм ставал световен и европейски шампион по бийтбокс, хора ме смятат за един от най-добрите, но не бих определил нещата така, защото когато сравняваш изкуство, винаги е субективно.

Същото е и със сравнението на моделите Air Max. Много ми харесва тяхната непредсказуемост, защото наистина всеки път успяват смело да скачат в различни посоки. Ти си мислиш, че сигурно ще има плавен преход от един модел в друг, смяна на цвета, но с Air Max случаят не е такъв.

Във външния си вид не съм последовател на модни тенденции, но наблюдавам с интерес какво се случва в този свят. За себе си целя облеклото ми да ме изразява добре, но най-важното е да се чувствам удобно.

Що се отнася до марките обувки, които харесвам, понякога варират, но в последните 2-3 години се превърнах в заклет фен на Nike и нося предимно тях. Усещам как са вложени смисъл и мисъл във всеки един модел.

Вече бих казал, че съм и колекционер. Имам над 50 чифта, останали са ми и много стари модели, които имат сантиментална стойност. В годините съм подарявал на приятели и съм дарявал. Сега обзавеждам новия си дом и на почетно място ще наредя именно тези моделите със стойност, които не нося всеки ден.

Във ежедневието си нося различни модели, но новите Air Max 270 са уникално интересни обувки. Колкото повече ги нося, толкова повече се срастват с крака ми и колкото повече ги гледам, толкова повече ми харесват. Много са удобни и интересно се комбинират с различни дрехи.

Страхотното е, че на светлината също се променят и така не ти писват. Затова 270 е моделът, който да накара всеки да се обърне и да те огледа по улиците.

Ако мога да си помечтая как би изглеждал моделът Air Max на SkilleR, той със сигурност ще има жълти елементи. Жълтия е любимият ми цвят – и бих направил AM 270 с детайли в жълто, които да не изневеряват на истинските 270 и да имат същия отличителен оттенък като сегашните.

Поздрави снийкър маниаци.

 

SkilleR

Подобни статии