Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
19.12.2018.

Be Your Own Superstar

Хей! Казвам се Дзив и май вече е време да се опознаем по-добре. Ако досега не сте имали възможност да разберете кой съм и с какво се занимавам - още по-добре, докато ви представям един от любимите си брандове и зимния модел adidas Originals Superstar Boot ще добиете представа що за човек съм.

За тези от вас, които не са запознати с историята на марката - ето малко полезна информация - основателите са Ади Даслер и брат му Руди, които са били в обувния бранш много преди 1948 година, когато всъщност създават бранда adidas. Развивайки марката, преминават през много и различни фази, но никога не са се страхували да експериментират, което и до днес не спира да ме изумява.

Макар и да звучи странно, винаги съм имал специална връзка с adidas. Помня, че първите ми кецове бяха adidas и до днес съм верен на бранда. Докато растях се възхищавах на умението им да съчетават иновативните дизайни с впечатляваща функционалност.

В adidas Originals Superstar Boot ме привлече това, че са точно толкова високи, колкото трябва да бъде една зимна обувка, а сивият им цвят супер лесно се съчетава с всеки аутфит.  Това е и причината да ги миксна с жълто бийни и дънково яке. Сивият им десен се оказа перфектният допълващ елемент, с който да заключа визията си.

Освен, че изглеждат жестоко аdidas Originals Superstar Boot са направени от материал, който изисква минимална грижа, дори когато вали, а подобно качество винаги е плюсКато фотограф се налага да съм постоянно в движение, затова обожавам кецове, на които мога да разчитам безкомпромисно.

Винаги съм смятал, че сами избираме кецовете си, но понякога от нищото се появяват “специалните”, които сами намират как да достигнат до нас. Adidas Originals Superstar Boot са точно такива и горещо ви препоръчвам да се отбиете до BUZZ и да се сдобиете с един такъв чифт, защото с тях гарантирано винаги ще сте Superstar.

 

Дзи

Подобни статии