Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
31.10.2018.

Или са за теб, или не са. Ти решаваш.

Винаги щом съм с приятел в BUZZ и взема в ръцете си 97-ици , получавам шокирания въпрос - Защо?!. И макар зад модела да няма много история, някак те просто ме привличат. Вълнистият дизайн на този Air Max, камерите и комбинациите от цветове са абсолютен хит.

Разбира се, ясно ми е защо много хора не ги харесват, но обикновено най-добрите неща предизвикват крайни мнения. Ако всички те обичат - със сигурност бъркаш някъде.  Всеки от нас има залитания по световните трендове. Но за мен не е важно всички да харесват този модел, важното е, че аз го обожавам.

Към днешна дата Air Max 97 е един от най-емблематичните модели на бранда. А усмивката ми е до уши, защото най-накрая мога да отворя оранжевата кутия и да имам реновираните ретро модели, за които мечтаех, като всяко дете през 90-те.

Air Max 97 са си ветерани, защото вече 21 години са на сцената на модната индустрия. При пускането им през 1997 година предизвикват реакции по целия глобус (или по плоската Земя, зависи на коя теория симпатизираш). Както споменах мненията са крайни - или хората ги обожават или ги ненавиждат, но всички са ангажирани да ги обсъждат. Япония и Европа, в частност Италия, полудяват по тях.

Майкъл Джордан е първият, който направи фурор с Air Jordans, но през 90-те имаше и един друг Майкъл, който разбиваше класациите. Майкъл Джонсън носеше 97-мицитe с гордост и пишеше историята в спорта, все неща, които се съдържат в сърцевината и ДНК-ато на модела.

Вълнообразният дизайн е в основата на всичко. Носят се легенди за създаването на OG Silver Bullet модела. Говори се, че Air Max 97 са вдъхновени от супер технологичните, японски, скоростни влакове, но истинатата се крие във велосипедите и концентричните им кръгове. И ако това не е достатъчно да си в дзен състояние, благодарение на физическа активност, не зная какво друго би било.

Ще ти кажа какво искам… Искам когато нося Air Max 97 да съм заобиколен от 4 момичета, които да ме наричат Sporty Spice. С тях не ходя, с тях просто се нося, не ги стягам прекалено, защото все пак това са първите кецове, които разполагат със скрита система за стягане. Няма дупки върху повърхността на обувката, всичко е под “бронята”. Улеснения за мен плюс безуперчен стил.

Светлоотразителните ленти са наистина супер полезни, в случай, че ти се тича по тъмно, а когато ги разхождаш по светло - гаранция, всички ще те забележат.

Ваш, Франко

Подобни статии