Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
12.04.2018.

NIKE IS THE FAME, WHITE IS THE GAME

Когато слънцето ни огрява през пролетните дни като тези, времето диктува да се носят бели  неща - тениски, горнища, шапки и обувки. Nike Air VaporMax Plus Triple White дебютира в началото на 2018 г. Тъй като това е "най-чистият" модел на този силует досега, можем да очакваме безпрецедентна истерия сред тези, които обичат маратонките. В края на краищата, кой не би могъл да оцени обувка в три нюанса на бялото?

Дали планирате разходка или вечерно излизане, и не сте сигурни кое с какво да комбинирате, мога да ви уверя, че VaporMax Plus Triple White е смелият избор и ще направят да изпъкнете в тълпата. Вярвайте, че художниците, които феновете  считат за свои пример, винаги трябва да се различават с нещо, за да бъдат единствени и постояно да мислят за такива неща.  А Nike направи това много по-лесно. Браво!

Чувствали ли сте някога като да ходите по облаци? Технологията VaporMax няма конкуренция на пазара на обувки. Тройният бял Vapormax Plus лесно може да се превърне в любимите ви маратонки, като се има предвид, че са хибрид между комфорта и ретро стила.

В допълнение, Nike е взел класическият Air Max Plus (известен също като TN или Tuned) и го е  вписал перфектно в VaporMax технология в по-ниската част. Това творение тип "Франкенщайн" е изненадващо добро и представлява перфектната комбинация от ретро и модерен стил.

Поклон пред новата колекция Nike VaporMax Plus, и постоянното им развитие на технологията Air Max. Много съм щастлив да се запозная с Buzz Sneaker Station, място, което изпълва и най- лудите ми мечти, когато става въпрос за маратонки.

 

El Nino

Подобни статии