Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
29.03.2018.

NIKE AIR MAX 270

Здравейте, момчета!

Изморени ли сте от това гадно време? Очаквате ли по-топлите дни? За тези, които харесват топлото време и за тези, които не го харесват, имам “истинска лятна схема” в света на маратонките. Първо, искам да благодаря на всички, които успяха да бъдат част от празнуването на AIR MAX DAY с нас в Баня Лука. Надявам се да сте си изкарали добре и по деведесетарски. Както всяка година, между февруари и средата на март, NIKE “разтърсва” живота на колекционерите, като връща някой ретро модел към живот, но и представя нов модел. Тази година това е Air Max 270

 

Няма да ви занимавам много, ще се опитам да ви презентирам Air Max 270 по най-лесният начин. Така че, да потегляме :). Името на маратонките идва от модела Air Max 93 (който излезе с ретро колекцията от 2018 и изглежда страхотно), сникър с 270 градусов “въздушен” глезен. Поради еднаквия стил на изработка, може да видите прилики между AIR MAX 93 и Air Max 270. С доста еднаквата си форма, подметката напомня на тази от AIR MAX 93, дори и горната и част е изработена от една материя, въпреки, че не е използван неопрен при направата. При правенето на “въздушния” глезен, като идея е използван добрият стар модел 180 (също представен в ретро колекцията от 2018). Горната част на маратонката е направена от една материя, всички използвани материали са леки и може да ги открием във всички ултра модели.

Air Max 270 е обувката с най-голям въздушен състав. Фактът, че камерата е 32 милиметра, значително подобрява представянето им, тъй като както дизайнът сам по себе си е важен, още по-важно маратонките да са комфортни. Също така, това е първият Air Max направен в САЩ за Кевин Дюрант. Хората от екипа на NIKE казаха, че за пръв път са направили 100% лайфстайл маратонки, които да задоволят хората, търсещи маратонки за всекидневна употреба. Междудругото, Air Max 270 ще излезнат в много разцветки, дори в AIR FORCE 270 версия, която имах възможността да пробвам и е страхотна. Тествах Air Max 270 като маратонки за лека тренировка, обличайки се с екип за тренировка навън при леки климатични условия, в резултат на което се получи необикновенна комбинация, която може да видите по улиците на много големи градове из света.

Разбира се, може да използвате всеки модел маратонки според вашите желания и нужди. Времето ще покаже дали Air Max 270 ще преживее възход като лайфстайл сникър и дали ще стане бъдеща класика. Във всеки случай, имате моята препоръка за тези маратонки. Много са удобни, мисля, че могат да бъдат носени часове без да усетите никакво напрежение в краката. Също така се сгъват добре и прилягат на всеки крак.

Елате по-бързо в BUZZ, защото количествата Air Max 270 са ограничени.

Поздрави от Баня Лука! 

Kreško

Подобни статии