Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Arrivals
22.03.2018.

HOVR PHANTOM СА СЕРИОЗНИТЕ БЕГАЧИ НА UNDER ARMOUR

Мислите, че Under Armour няма намерения да се съревновава с големите в бизнеса с маратонки за бягане? Помислете отново. Aмериканският спортен гигант влага много надежди в последния мъжки модел Hovr Phantom – красив и високотехнологичен флагман за 2018, създаден с мисълта за активните градски хора, които работят сериозно и тренират още по-сериозно.

Леката пяна в новия Phantom разполага с нещо с многозначителното име енергийна мрежа, която доставя както усещане за безтегловност (свръхлекото тегло от 304 грама също помага), така и възвръщаема енергия при всяка следваща стъпка. Самият силует на кецовете изглежда масивен и повлиян от бруталистката архитектура, но това е само на пръв поглед – дизайнерите на компанията са се погрижили да скулптурират силуета и конструкцията на тези обувки около на мъжкото ходило по най-добрия възможен начин, а дишащата горна част от лазерно перфорирана синтетична материя и вградените регулируеми връзки допринасят идеално не само за минималистичния сериозен вид на Phantom, но и за неговата отлична практична функционалност.

Всичко това още преди да сме споменали за плетената оребрена яка около глезена, която завършва силуета на нещо средно между танк и чорап и осигурява уютното усещане на добрите стари високи маратонки. Накратко – изключително олекотен кец с отлична възглавничка, стабилно захващане на крака в движение и максимално възвръщане на енергията, все предпоставки да ни служат вярно километър след километър.

Подобни статии

03.
Sep.
2018.
Arrivals
За предстоящия сезон, Reebok Classic, връща на пазара още една old school легенда – моделът Rapide. Създаден в ерата на свръхдебелите подметки, космиче...
28.
May.
2018.
Arrivals
Urban, trendy, cool, different, cheerful, summer – this is the true description of third DRESS YOUR ATTITUDE collection. We are talking abo...