Superge

Po strani
Ponastavite filtre
Spol
Pokaži več
znamka
Pokaži več
starost
barva
Pokaži več
Velikost
Pokaži več
Kolekcije
Pokaži več
Cena
1108 Artikov
CONVERSE Superge 165661C Positive Vibes Only
Sačuvano u omiljne
CONVERSE Superge 165660C PUMP Up the Volume
Sačuvano u omiljne
CONVERSE Superge 165658C V-I-Pink Passes
Sačuvano u omiljne
REEBOK Superge EF7620 AZTREK 96 REINVENTED
Sačuvano u omiljne
Pročitajte

 

Stopite izven standardnega in običajnega okvirja, ko kupujete superge. Govorimo o obutvi, ki lahko dopolni vsako vašo street style kombinacijo in postane ključni del vašega top lifestyle outfita. Superge so najbolj zanimiv in nevsakdanji del vsakega stajlinga, s katerim izstopate iz množice.

Kot pripadnik prave sneakers kulture, Buzz Online Shop izstopa z več kot zapečateno ponudbo superg.  Med modeli še posebej ponosno izstopajo: Air Force, Air Max, Air Jordan, Originals Superstar, Deerupt, Samba Rose, New Balance, Converse in Puma, katere obožujejo in nosijo vse svetovne zvezde.

Moške in ženske superge se lahko nosijo s plašči, pajkicami, srajcami ali hlačami, ampak je sigurno najbolj kul kombinacija z urbano športnim stilom. Kapucarji so kot ključni del garderob najbolj znanih influencerjev in hiphop zvezd, zato so preprosto nepogrešljivi pri vseh ljubiteljih superg. Pa naj ne manjkajo tudi vam. Posebni street style kralji ne smejo spregledati jaken iz Buzz ponudbe, ker skupaj s supergami tvorijo kombinacijo, ki istega trenutka postane modni hit.

Bodite pogumni, vzemite must have artikle in postanite del Buzz Crew zgodbe, ki ruši vse modne meje.

string(0) ""
string(0) ""