O nas

 

Nov in sodoben interjer BUZZ trgovin ter ponudba modelov največjih svetovnih blagovnih znamk, prenašajo duh velikih metropol v Ljubljani, Mariboru , Celju, Nm, Koper.

 

 

BUZZ SNEAKER STATION – GLAVNA POSTAJA ZA LJUBITELJE SUPERG

 

Nov in sodoben interjer Buzz trgovin ter ponudba modelov največjih svetovnih blagovnih znamk, prenašajo duh velikih metropol v Ljubljani, Mariboru in Celju. BUZZ je kraj, ki združuje odlično nakupovanje z različnih področji urbanega življenja. Glavna postaja za vse ljubitelje dobrih in drugačnih superg, ki želijo z obutvi​jo ​dati pečat vsaki kombinaciji in na ta način kreirati svoj edinstven slog. Če želite poiskati nove superge, ki sledijo najnovejšim modnim trendom, je Buzz prava izbira za vas.

 

BUZZ je kraj, ki združuje odlično nakupovanje z različnimi, vrhunskimi, novimi in uveljavljenimi področji urbanega načina življenja.

BUZZ potrošnikom prinaša novosti iz lokalnega in svetovnega okolja, s skrbno izbrano kolekcijo, kakor tudi načinom predstavitve artikla.

BUZZ-ovo poslanstvo je promocija nove kulture klasičnega in urbanega oblačenja s sodobno, drugačno in izvirno predstavitvijo.

BUZZ je destinacija za vse ljubitelje superg, prvi in največji SNEAKER STATION v Sloveniji.

 

string(0) ""
string(0) ""