O nas

 

Sodoben izgled BUZZ trgovin skupaj z bogato ponudbo modelov največjih svetovnih blagovnih znamk prenaša duh velikih metropol v Ljubljano, Maribor, Celje, Novo Mesto in Koper.

 

 

BUZZ SNEAKER STATION – GLAVNA POSTAJA ZA LJUBITELJE SUPERG

 

Sodoben izgled BUZZ trgovin skupaj z bogato ponudbo modelov največjih svetovnih blagovnih znamk prenaša duh velikih metropol v Ljubljano, Maribor, Celje, Novo Mesto in Koper. BUZZ je kraj, ki združuje odlično nakupovalno doživetje z različnih področij urbanega življenja. Glavna postaja za vse ljubitelje dobrih in drugačnih superg, ki želijo z obutvi​jo ​dodati pečat vsaki kombinaciji in na ta način kreirati svoj edinstveni slog. Če želite poiskati nove superge, ki sledijo najnovejšim modnim trendom, je BUZZ prava izbira za vas.

 

BUZZ je kraj, ki združuje odlično nakupovalno doživetje z vrhunskimi, novimi in uveljavljenimi področji urbanega načina življenja.

BUZZ potrošnikom prinaša novosti iz lokalnega in svetovnega okolja tako s skrbno izbrano kolekcijo kakor tudi načinom predstavitve artiklov.

BUZZ-ovo poslanstvo je promocija nove kulture klasičnega in urbanega oblačenja s sodobno, drugačno in izvirno predstavitvijo.

BUZZ je destinacija za vse ljubitelje superg. Je prvi in največji SNEAKER STATION v Sloveniji.

 

string(0) ""
string(0) ""