preveri najnovejšo ponudbo

Blog

19.
Aug
2020
Blogger Pick
Živjo ekipa! Upam, da ste v redu in uživate zaslužene poletne dni. 
12.
Aug
2020
Blogger Pick
Pozdravljena ekipa! Med temi vročimi poletnimi dnevi, sva si vzela malo premora od plesanja in se odločila, da bova poiskala nove superge, ki nam bodo pomagale osvojiti plesišče. BUZZ ekipa nam je namignila, da imajo pri njih superge, ki naju bodo navdušile in takoj ko sva videla New Balance 327, je bilo kot, da kričijo “Suzana! Franjo”.
11.
Aug
2020
Novice
Udoben copat ZX 2K BOOST se tokrat predstavlja v svoji najmehkejši različici in po več kot 30. letih ostaja najbolj inovativen predstavnik linije adidas Originals. Z udarno barvno paleto in dizajnom, ki meji na estetsko drugačnost, bo letos na ulicah puščal ustvarjalen modni odtis. 
05.
Aug
2020
Blogger Pick
Pozdravljeni, moje super mačke in psi, ponovno sem z vami vaša Andreea. Danes se po gorečih ulicah sprehajam z našim Buzz Crew in vročimi supergami Puma, ste pripravljeni? Že od malih nog sem rada hodila prav po teh ulicah in vidim, da se mesto viša in postaja mogočno, prav to, pa velja tudi zame. Vidite, moji dragi prijatelji... z ulicami smo povezani bolj, kot si lahko predstavljamo...
21.
Jul
2020
Blogger Pick
Hej, ljudje, Spet sva z vami - Remi in Akasha in komaj sva čakala, da z vami ponovno deliva najin blog. Uradno je poletje že tukaj in oba sva se veselila, da se bova po dolgem premoru srečala v živo. Remi je pomlad preživel ob ustvarjanju plesnih koreografij, Akasha pa je svoj čas namenila ustvarjanju odličnih novih glasbenih list, ki čakajo, da jih slišimo.
17.
Jul
2020
Novice
Ste del kul šolskega tima, ki obožuje superge in želi sodelovati v naši kampanji »Back to School« (Spet v šolo)? Pošljite nam svojo zgodbo in povejte, zakaj ste prav vi najbolj kul šolska ekipa.   Ko ti rečejo, da je tvoja šolska posadka kul, kaj je prvo, kar ti pade na pamet? Kaj vas loči od drugih - kakšne so tiste majhne zmage in uspehi, na katere ste vsi člani ponosni? Na vsa ta vprašanja potrebujemo odgovore, ker iščemo najbolj kul šolske ekipe - tiste, ki bodo obraz nove kampanje Buzz »Back to School« (Spet v šolo). Če menite, da si z ekipo in s svojimi skupnimi podvigi zaslužite uvrstitev v ožji izbor najbolj kul ekip, preberite pogoje, ki jih morate izpolniti, da postanete obraz kampanje. Pogoji za prijavo Buzz šolskih ekip - Ekipa, ki se prijavlja, ne sme imeti manj kot 3 ali več kot 5 članov, ki so lahko iz različnih razredov, različnih šol in generacij, ampak morajo biti vsi osnovnošolci ali srednješolci. Pridružujemo si pravico, da izberemo tudi ekipo, ki bo imela več kot 5 članov, če nam bo njihova zgodba všeč. - Vi in vaša ekipa ste lahko člani skupin, klubov in sekcij s področja plesa, športa, robotike, informatike, iger, znanosti, humanitarnega in okoljskega dela ali kateregakoli drugega področja, na katerem ste dosegli pomemben dosežek. - Starost ni pomembna za registracijo - pomembno je le, da če ste mlajši od 18 let, dobite soglasje vaših staršev, če vas bomo izbrali za naš obraz kampanje. - Obraz kampanje »Back to School« (Spet v šolo) je lahko katerakoli šolska ekipa iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Severne Makedonije, Črne gore, Slovenije, Bolgarije, Romunije in Albanije.   Katere dosežke upoštevamo pri izbiri najboljših ekip? - Prvo / drugo / tretje mesto na državnem / regionalnem / mednarodnem tekmovanju. - Organizacija humanitarne akcije ali kakšne druge dobrodelne dejavnosti za pomoč posameznikom, skupinam ali organizacijam. - Prispevek k skupnosti / mestu / oddelku / šoli na različne načine - kakršnekoli družbeno odgovorne dejavnosti.   Prijavo nam pošljite na naslednjo e-pošto buzzschoolcrew@buzzsneakers.si, s pripisom Slovenija. Imate svobodo, da ste kreativni in se predstavite na najbolj izviren način. Vaša prijava mora odgovoriti na vprašanje: Zakaj je moja šolska ekipa najbolj kul?   Lahko nam pošljete video posnetke (s TikTok-a ali kakšne druge platforme), fotografije in spremno besedilo - kakršnokoli gradivo, ki vas bo kot ekipa predstavilo na najboljši, najbolj izviren in kreativen način.   Pošljite nam svojo prijavo od 17. julija do 1. septembra 2020. Pravila in splošne pogoje sodelovanja si preberite tukaj.   Komaj čakamo, da se srečamo!   Ekipa Buzz
15.
Jul
2020
Blogger Pick
Nekateri me že poznate, nekateri še ne - sem Katja Spanka in sem del BUZZ ekipe že od samega začetka. Zmeraj se veselim sodelovanja z njimi, ker imajo vedno super ideje za projekte. Tokrat smo ustvarili eno res hudo modno zgodbo, ki vam jo bom predstavila v nadaljevanju - ne pozabi pogledat vseh slik v galeriji spodaj. 
08.
Jul
2020
Blogger Pick
Ahhh poletje. Človek preprosto ponovno zaživi, ​​ko pride poletni čas. Po mračnih in depresivnih dneh je končno prišla meni najljubša sezona. Zdi se mi, da vsako poletje spremenim svoj stil oblačenja. Kar je težava, ker vsakokrat, ko iščem nove kose oblačil, vem, da mi naslednje poletje verjetno ne bodo več všeč. Zato vedno poskrbim, da so superge, ki jih kupim (in so na koncu tudi vedno najlepši del mojega outfita), preproste, klasične in da jih lahko nosim tudi naslednje leto.
01.
Jul
2020
Blogger Pick
Živjo! Pogrešala sem vas. Navdušena sem, da z vami lahko delim fotorafiranje z najbolj kul natikači na trgu ta trenutek. Sem največja ljubiteljica superg, vendar so ti natikači zagotovo pritegnili mojo pozornost. Če mislite, da poleti ne morete obračati glav in loviti pogledov s svojo izbiro čevljev, potem pomislite še enkrat.