preveri najnovejšo ponudbo

Blog

07.
Oct
2020
Blogger Pick
Prva beseda, ki mi je padla na pamet, ko sem zagledala adidas ZX 2K Boost, je "sveže". Te superge so narejene tako, da polepšajo tudi najbolj deževne dni, a najprej naj začnem z učno uro zgodovine.
06.
Oct
2020
Novice
Edinstven copat adidas ZX 2K BOOST se tokrat predstavlja v svoji najmehkejši različici in po več kot 30. letih ostaja najbolj inovativen predstavnik linije adidas Originals. Z udarno barvno paleto in dizajnom, ki meji na estetsko drugačnost, bo to jesen na ulicah puščal ustvarjalen modni odtis in navdušil vse ljubitelje nekonvencionalnosti. 
30.
Sep
2020
Blogger Pick
So »sanjska ekipa« za celo življenje. Spoznajte naše najnovejše člane najbolj kul šolske ekipe.
23.
Sep
2020
Blogger Pick
Koliko vas je povsem po naključju spoznalo svoje najboljše prijatelje? In koliko izmed vas ima svojo posadko za člane svoje družine? Predstavljamo Anastasio, Ines, Andreo, Ano and Mateja. 4 dekleta in 1 fant - različnih interesov in hobijev, ki sestavljajo fantastično ekipo, s skupno ljubeznijo do dobre družbe in zabave.
16.
Sep
2020
Blogger Pick
Plešejo že celo svoje življenje in sicer več zvrsti plesa kot so disco, hip hop, sodobni balet, salsa, zumba, bachata,… Osvojile so že številne nagrade na državnih kot tudi mednarodnih plesnih tekmovanjih. Prav posebej so ponosne na prvo mesto, ki so ga osvojile na disco dance mednarodnem tekmovanju, leta 2019, v kategoriji male skupine, duo in solo. Članice ekipe so Lena Potparić, Staša Radivojević in Mina Đorđević – Lena in Mina sta stari 18 let, Staša pa šele 16. Vse tri prihajajo iz mesta Kragujevac, mesta v osrčju Šumadije. Ko jih srečate, takoj veste, da Flawless ni le ime njihove plesne skupine, temveč tudi vzdevek, ki jim popolnoma pristaja. 
11.
Sep
2020
Novice
adidas je predelal svoje najbolj ikonične superge, da bi odgovoril na zaskrbljenost naše generacije – plastičnih odpadkov.   
09.
Sep
2020
Blogger Pick
Go Breakers – druži jih strast do plesa, vztrajnost in motivacija, ki jih je pripeljala že do 26 naslovov državnih, 9 naslovov evropskih in 11 naslovov svetovnih prvakov. Tekmovanja, nastopi in treningi, v Sloveniji in tujini, niso edino kar jih povezuje. Vsi člani ekipe so ambiciozni, pripravljeni na trdo delo ter imajo skupni smisel za humor in prav zato so postali pravi prijatelji. V polni zasedbi skupina obstaja šele dobro leto, vendar pa se vsi člani ekipe počutijo, kot da se poznajo že celo življenje. Vedno si znajo prisluhniti in si v dobrih in slabih trenutkih stojijo ob strani. Za njih break dance ni samo ples in šport ampak ga vidijo kot izražanje sebe v krogu prijateljev, ki pišejo enako zgodbo in se pri tem podpirajo. Kljub napornemu tempu, pa si naša ekipa vedno najde čas za njim najljubše palačinke ali pico. Ali sploh moramo še omenjati zakaj so oni naša najbolj kul ekipa? ;)
02.
Sep
2020
Blogger Pick
Predstavljamo vam najboljšo ekipo fizikov v Srbiji in s tem našo novo kul šolsko ekipo.
26.
Aug
2020
Blogger Pick
Predstavniki skupine niso krvni bratje… vendar jih njihova strast do plesa povezuje in združuje kot pravo družino. Leta 2012 je Piticu (član skupine Simplu) napisal svojo prvo stran zgodbe »Brothers Crew«, ki je bila zasnovana za nadaljevanje njegove strasti do plesa z motom: "Health through Dancing" (Zdravje skozi ples).