preveri najnovejšo ponudbo

Blog

16.
Dec
2020
Blogger Pick
Živijo vsem, Antonia tukaj! Vesela sem, da sem spet tu z vami. Tokrat pričakujem, da bom skupaj z vami rešila eno od svojih dilem. Za ta blog sem se odločila, da bom obula enega najbolj udobnih modelov superg, kar sem jih kdaj koli nosila - AIR MAX VERONA, v črni in roza barvi.
02.
Dec
2020
Blogger Pick
Živjo!   Vračam se z novo zgodbo in vam predstavljam kos, ki ga morate imeti to zimo - Nike AF1 Shell.
25.
Nov
2020
Blogger Pick
Hej, hej! V današnji blog zgodbi želim poudariti pomen udobja oblačil in obutve, ki jih nosimo. Ne govorim o pižamah temveč o stilskih kosih, ki jih lahko nosimo vsak dan.
18.
Nov
2020
Blogger Pick
Preberi novo blog zgodbo našega Lexa, znanega člana Buzz Crew-a.   Če pozabimo na razpad skupine "Bijelo Dugme" (znana jugoslovanska skupina) in začetek šestletne zaporne kazni za očeta funka Jamesa Browna, sta se leta 1989 zgodili dve res fantastični zadevi.
12.
Nov
2020
Blogger Pick
ŽIVJO, moji sneaker navdušenci! Ste pripravljeni, da se mi ta teden pridružite v novi blog zgodbi? Jaz sem Andreea Din, vaša gostiteljica za današnji blog. Mislim, da smo zadnje dve leti redno opazovali kako so se klasične superge, ena za drugo, preoblikovale in posodabljale, da bi prestale preizkušnjo časa. No, zvezda današnjega bloga ni nič drugačna, predstavljam Vam Nike AF1 Shadow RTL, Originals ikona opremljena z dih jemajočimi in zanimivimi vizualnimi elementi.
03.
Nov
2020
Blogger Pick
Živjo vsem, Prvič sem z vami Pero Martić, slovenski gamer, Youtuber, igralec in pevec. Četudi moje delo lahko nemoteno opravljam doma, je trenutna situacija vsem pokazala zobe. Ne glede na situacijo v kateri smo, pa vsak dan poiščite nekaj kar vas osrečuje. Morda bo ravno ta čas vaša odskočna deska za boljšo prihodnost. Torej, za trenutek pozabite na negativo in upam, da vam moj zapis popestri in polepša dan ter vas navduši nad izbranim must have outfitom, ki sem ga nosil na BUZZ snemanju.
28.
Oct
2020
Blogger Pick
Živjo, ekipa! Spet sem tu. Kot veste, je moj modni stil športna eleganca. Opisala bi jo kot priložnostni in predvsem udoben stil oblačenja. V vsakdanjih priložnostih, ki vključujejo študij ali lahkotno sprehajanje, ponavadi izberem kose, v katerih se počutim prijetno in udobno. Glede na razpoloženje, rada vključim nekaj modnih detajlov, ki so res posebni in dodajo novo noto v moji kombinaciji oblačil.
20.
Oct
2020
Blogger Pick
Zdravo, Sem Remi in sem plesalec in koreograf. Vsi se lahko strinjamo, da je letošnje leto zelo nenavadno, zlasti za ljudi, kot sem jaz. Vse življenje sem se izražal s plesom. In tisto, zaradi česar rastem, je pripravljenost slediti svojim sanjam in ciljem.
14.
Oct
2020
Blogger Pick
Živjo vsi, jaz sem Antonia! Zelo sem vesela, da smo skupaj začeli ustvarjati zgodbo. Stara sem 19 let in moja ljubezen do glasbe je tisto, za kar živim. Obožujem nasmejane in vesele obraze. Navdihujejo me ljudje, ki radi poslušajo mojo glasbo in spremljajo vse kar počnem.