preveri najnovejšo ponudbo

Blog

10.
Feb
2021
Blogger Pick
Dobrodošli v novi Blog zgodbi! To je zgodba hvalnica o živahni roza barvi, ki ti daje veselje v teh zimskih dneh in zgodba o ljubezni na prvi pogled – novi Air Max ZM950.  
29.
Jan
2021
Novice
Legenda pravi, da lovci na sanje nosijo superge – obutev, ki te lahko popelje na najboljše lokacije. Zato ni presenetljivo, da modne superge, ki jih nosimo čez dan so v zelo kratkem času (zdi se kar čez noč) postale nepogrešljive tudi v večernem času.
27.
Jan
2021
Blogger Pick
Pozdravljeni, ljubitelji ulične mode! Jaz sem Hana z novo blog zgodbo in novo ljubezensko zgodbo Nike :)
20.
Jan
2021
Blogger Pick
Pojdi na vrh in ostani na vrhu. adidas SAMBAROSE ponovno odkriva Sambo kot ulično obutev z visokim podplatom, ki je ohranila klasičen nogometno navdihnjen videz. Dvignjen gumijasti podplat nudi dodatno višino tvoji postavi.
19.
Jan
2021
Novice
Blagovna znamka, ki vam je všeč, silhuete, ki jih že nekaj časa sanjate, modeli, ki jih nosijo priznani svetovni trendsetterji – Buzz Sneaker Station je prava 'Winter station' za vse sneaker fene.
15.
Jan
2021
Novice
Svetovno znana pevka Cardi B je z Reebokom sodelovala pri oblikovanju nove kolekcije za vse starosti in osebnosti. Ker starostne omejitve v Cardi-samozaveti ni!
13.
Jan
2021
Blogger Pick
Živjo Buzzovci!  Moje ime je Nina Retar in sem že več kot eno leto del Buzz ekipe. To je moj prvi blog zapis in upam, da vam prinese nekaj dobre volje ter inspiracije za kombiniranje mojih najljubših superg!
30.
Dec
2020
Blogger Pick
Dragi moji 'sneakerheadi', danes bomo govorili o dosežkih – navdušeni? Vem, da jaz sem, ali pa vsaj čudak v meni je. V zimski sezoni praznujemo inovacijo, dolgo zgodovino izdelave superg in velikana, ki spodbuja ta razvoj naprej. Torej, odpravimo se na sprehod v čudovitih adidas ZX 2K Boost.
23.
Dec
2020
Blogger Pick
Živjo, ekipa! Upam, da ste pogrešali moje zgodbe. J Tokrat vam predstavljam model superge iz 90-ih, dobro uveljavljen Air Max 90. Kot takrat, je tudi zdaj prepoznaven po svoji presenetljivi obliki. To je udoben model, ki pritegne pozornost s svojimi majhnimi detajli in kombinacijo utripajočih in kričečih barv, je neizogiben del ulične modne zgodbe.