preveri najnovejšo ponudbo

Blog

26.
Mar
2021
Novice
Nike Air Max je edina superga na svetu, ki ima svoj praznik. Danes je nastopil ta dan in tako se lahko praznovanje Air Max dneva uradno prične!
24.
Mar
2021
Blogger Pick
Že dolgo se nisem oglasila (razlogi so vsekakor upravičeni in neverjetni) ampak mesec Air Max modelov se ne more zgoditi brez mene – dekleta, ki je odraščalo v supergah, ki praznujejo svoj dan 26. marca. Enako kot lani, zaradi globalne pandemije, bo praznovanje Air Max Day na spletu in danes vam predstavljam model, ki ne bo samo zaznamoval tega dneva ampak tudi prihajajočo pomlad – Nike Air Max Viva.
23.
Mar
2021
Novice
Novi "New Balance 237" vas preprosto potegne, da se vrnete v 70-a z uličnim stilom oblačil. Oglejte si, zakaj so eden vodilnih trendov za to pomlad.
17.
Mar
2021
Novice
Ljubitelji superg in 'sneakers' kulture, pozor! Prvi urbani butik modnih superg v gorenjski regiji je tu in obljubimo vam, da bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne okuse. BUZZ Sneaker Station v Supernovi Qlandia Kranj je pravo stičišče urbane 'street' kulture, s pristnim utripom uličnih trendov in atmosfero, ki vas bo popolnoma prevzela. V trgovini boste našli vrhunsko ponudbo najbolj popularnih modelov superg svetovnih znamk, kot tudi omejene izdaje in količine najbolj zaželenih ekskluzivnih superg.
17.
Mar
2021
Blogger Pick
Hej folk!   Sem Žan Papič stand up komik, igralec in pisec.   Še najraje sem popotnik četudi po mojem lastnem mestu.  Utrip mesta poleg arhitekture prav gotovo soustvarjajo ljudje s svojo energijo in obleko. Po duši sem funker po stilu pa bi rekel, da prisegam na klasiko in tu pride v poštev adidas.
05.
Mar
2021
Novice
adidas ZX občutek je vse. Dovoli, da te prevzame!  Sodeluj v aktivaciji na Instagramu in osvoji nove ZX superge po tvoji izbiri.
24.
Feb
2021
Blogger Pick
Ko sem začel plesati je bila Puma najpomembnejša blagovna znamka. Še posebej Suede model. Tako klasiko je bilo težko premagati. S spremembo sloga sem preklopil še na nekatere druge modele superg, vendar mi je Puma v srcu ostala zelo ljuba znamka. Prav zato sem vesel vseh Puminih novosti v zadnjih letih. Začelo se je z miksom modelov Suede in Clyde, ki so osvojili srca mladih deklet. Nato so se odločili, da se preizkusijo v 'chunky'  trendu superg in svetu ponudili RS-X, kasneje pa celo vrsto modelov RS-X.
17.
Feb
2021
Blogger Pick
Živjo, ekipa! Spet sem z vami in upam, da ste pogrešali moje zgodbe. Že nekajkrat smo se igrali z barvami in barvitimi dizajni, vendar se zdaj vračamo k večni klasiki Nike Air Force. Najbolj znani modeli Force so zdaj dobili novega člana, z novimi detajli, ki ga povsem razlikujejo od ostalih - Nike Air Force Pixel.
10.
Feb
2021
Blogger Pick
Dobrodošli v novi Blog zgodbi! To je zgodba hvalnica o živahni roza barvi, ki ti daje veselje v teh zimskih dneh in zgodba o ljubezni na prvi pogled – novi Air Max ZM950.