preveri najnovejšo ponudbo

Blog

28.
Apr
2021
Blogger Pick
Živjo družba! Upam, da ste vsi dobro in uživate v spomladanskih dneh kot jaz. Poleg lepega vremena uživam tudi v enem izmed mojih najljubših modelov superg - legendarnih adidas Superstar! Od samega nastanka silhuete v 70. letih prejšnjega stoletja do danes je ta silhueta priljubljen model številnih športnikov, umetnikov, glasbenikov in igralcev. Ravno zato, ker se zlahka prilega različnim osebnim stilom.
15.
Apr
2021
Novice
Vsak naš rojstni dan je odličen razlog, da pregledamo vtise preteklih let, vendar še vedno ne odstopamo od Keep on Buzzin'. To je zgodba o nas.  
15.
Apr
2021
Novice
BUZZ praznuje 6. rojstni dan! Tudi letos ga praznujemo na spletu in te vabimo, da si del naše rojstnodnevne aktivacije.
15.
Apr
2021
Novice
Blagovna znamka adidas nadaljuje svoje okoljevarstveno poslanstvo z novo kolekcijo superg Stan Smith, katerih poseben dizajn je zdaj postal še bolj trajnosten.
14.
Apr
2021
Blogger Pick
Živjo, ekipa! Upam, da ste me pogrešali  Tokrat vas pozdravljam navdihnjena s čudovitimi barvami in v retro stilu zahvaljujoč novi PUMA kolekciji, ki me je popolnoma očarala. Čeprav se je bilo zelo težko odločiti, sem se po dolgotrajnem izboru na spletni strani odločila, da dam priložnost modelu RS-X - TWILL AIRMESH.  Niti za sekundo nisem obžalovala odločitve, ko sem jih preizkusila. Te superge so čarobne! Kombinirate jih lahko z različnimi barvami in jih nosite s popolnoma različnimi stili. Vedno tavam od športnega do elegantnega stila, zato mi je zelo pomembno, da lahko ob vsaki priložnosti obujem svoje nove najljubše superge, brez veliko razmišljanja.
12.
Apr
2021
Novice
Letošnjo pomlad adidas predstavlja novega protagonista v svojih prizadevanjih za zmanjšanje plastičnih odpadkov – kultni model Stan Smith, ki je ob svoji 50-letnici zaživel v treh popolnoma trajnostnih različicah.
31.
Mar
2021
Blogger Pick
Hej, folk, Komaj sem čakala, da se vrnem z novo zgodbo.   Počasi, a zagotovo zima odhaja in bo osvobodila nekaj prostora za pogumne. Vem, da morda trenutno se to ne zdi, ampak mesec marec je mesec za nove navdihe.
26.
Mar
2021
Novice
Skupaj proslavimo Air Max Day! Vse kar potrebuješ je 1 par Air Max superg in 3 outfite, ki nam bodo najbolje povedali tvojo zgodbo.
26.
Mar
2021
Novice
Nike Air Max je edina superga na svetu, ki ima svoj praznik. Danes je nastopil ta dan in tako se lahko praznovanje Air Max dneva uradno prične!