preveri najnovejšo ponudbo

Blog

16.
Jun
2021
Blogger Pick
15.
Jun
2021
Novice
Nova kolekcija BUZZ majic je končno prispela v naše trgovine. Odkrivamo trendi modele, ki bodo zaznamovali to sezono.
02.
Jun
2021
Novice
Predstavljaj si toplejše vreme. Greš ven in vzameš svoje najljubše superge. Klasika, Chuck Taylor All Star.
02.
Jun
2021
Blogger Pick
Živjo, ekipa! Pravi čas je, da z vami delim svoje vtise o novi Buzz kolekciji in svojem favoritu, ob katerem se poletni vibe resnično začne čutiti. Road trip z ekipo, slog devetdesetih in retro stil vodijo do novih "FILA DISRUPTOR P LOW WMN" superg.
26.
May
2021
Blogger Pick
Nekatere omejitve so še vedno prisotne. Vremenska napoved v zadnjih dneh pa: dež, dež, dež. A ni vse tako sivo. Medtem ko čakamo na lepše in bolj sončno vreme, po lanskoletni uspešni predstavitvi priljubljene serije 327 New Balance sedaj predstavlja še en nov model: NB 237 v večbarvni različici, pripravljeni na pomlad!
19.
May
2021
Blogger Pick
Hej, Zadnje čase izkoristim vsak trenutek, zato da sem zunaj in uživam v toplih sončnih dneh. Izjemno navdušen sem, da imamo počasi spet več priložnosti za srečanje z ljudmi, da gremo ven in nenazadnje, da pokažemo najnovejše superge.
12.
May
2021
Novice
Za PRVI BUZZ ONLINE RAFFLE smo pripravili ekskluziven model - ženske superge Nike Dunk Low Orange Pearl. Gre za model, ki si je slavo pridobil v osemdesetih letih in se v odličnem slogu v kombinaciji roza-bele vrnil na sceno superg. Nike Dunk s popolnim dizajnom in učinkovitimi detajli, ki izstopajo v rožnatih odtenkih, upravičuje naslov »college statement« modela, ki ga ne smete izpustiti iz svoje kolekcije. Zato v petek, 14. maja, ne zamudite prvega BUZZ Online Raffle-a. Kaj morate storiti, da se udeležite prvega BUZZ Online Raffle-a? Prijave za žrebanje se začnejo v petek, 14. maja ob 9. uri, in trajajo do petka, 14. maja do 15. ure. S klikom na pasico, ki bo postavljena na našo spletno stran, se odpre obrazec, v katerem morate pustiti svoje podatke. Ena oseba se lahko prijavi na žrebanje samo enkrat in sicer iz enega računalnika ali naslova IP. Pri vnosu podatkov morate navesti velikost, ki jo želite kupiti, pa tudi navesti, če želite, da so superge dostavljene na vaš naslov ali jih boste prevzeli v naši trgovini v BUZZ Citypark, Ljubljana. Nike Dunk Orange Pearl bodo na voljo v velikostih od 37,5 do 41 po ceni 99,99 €. Po izpolnitvi prijave bo na vaš elektronski naslov poslan e-mail, ki potrjuje, da ste se uspešno prijavili na žrebanje, medtem ko bodo izbrani za nakup tega ekskluzivnega modela Nike Dunk obveščeni v ponedeljek, 17. maja. Če ste bili izžrebani in ste se odločili za prevzem artikla v trgovini BUZZ Citypark, Ljubljana, boste imeli 48 ur časa za nakup Nike Dunk Orange Pearl v velikosti, za katero ste se prijavili.   Pričakujemo vas na prvem BUZZ Online Raffle-u. Srečno!   Buzz ekipa
12.
May
2021
Blogger Pick
Hej, Že kar nekaj časa je minilo, odkar sem zadnjič pisala BUZZ blog. Upam, da se me še spomnite, naj pa osvežim spomin vsem tistim, ki ste BUZZ blog šele začeli spremljati – sem Katja Spanka in sem profesionalna vizažistka in podjetnica, ob tem pa še velika ljubiteljica superg.
05.
May
2021
Blogger Pick
Pozdravljeni, Antonia tukaj!   Tokrat se vam oglašam, spomladansko razpoložena, z brezčasno oblikovano edinstveno silhueto, ki jo boste prepoznali na prvi pogled.